Bursa Özel Halk Otobüsleri Odası'nın olağan genel kurul seçimlerinde kan aktı. Mevcut Başkan Ramazan Umur'un seçimi Sadi Eren'e kaybetmesi sonucu bıçaklar çekildi. Bir kişinin ise polis memurunun beline sarılarak silahı almak istemesi dikkatlerden kaçmadı. 


Olay, merkez Nilüfer ilçesi küçük sanayi sitesindeki BESOB Sosyal Tesisleri'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bursa Özel Halk Otobüsleri Odası'nın olağan genel kurul seçimlerinin ardından taraflar arasında tartışma çıktı. Seçimi 28 oyla kaybeden Ramazan Umur'u destekleyenler ile yeni başkan seçilen Sadi Eren'i destekleyenler birbirine girdi. Bıçakların çekildiği tartışmada üç kişi hastaneye kaldırılırken, çeşitli yerlerinden yaralanan çok sayıdaki vatandaşa ise 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde müdahale etti.


POLİSİN SİLAHINA SARILDI
Salonun içerisinde yaşanan arbedenin ardından olay yerindeki polis ekipleri yetersiz kalınca takviye Çevik Kuvvet ekipleri istendi. Salondaki iki taraf da, olayı görüntülemeye çalışan muhabirin çekim yapmasını engellemek istedi. Bu esnada bir kişinin polisin beline sarılarak silahını almak istemesi dikkatlerden kaçmadı. Çevik Kuvvet ekipleri olay yerine gelmesi ile ortalık sakinleşti.


Oda başkanlığını 155 oy alarak kaybeden Ramazan Umur, sandıkların açılmadan önce yaptığı konuşmada hayırlı bir seçim olmasını dilerken, 183 oy alarak Ramazan Umur'a 28 oy fark atan Bursa Özel Halk Otobüsleri Odası Başkanı Sadi Eren ise seçimin iki taraf içinde güzel olmasını dilemişti.

Editör: Wan Haber