Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Van Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar'ın projelerini açıkaladığı toplantıya hologram teknolojisiyle katıldı.

Ak Parti Van İl Başkanlığı, kentteki bir otelde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar için proje tanıtım toplantısı düzenledi.

"Van'a Gelecek" adı altında düzenlenen toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da hologram teknolojisiyle katıldı. Salonda toplanan partililerin alkışları sonrası Başbakan Erdoğan gündemle ilgili konuşmasını yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından sonra kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gülaçar, seçilmesi halinde gerçekleştirecekleri projeleri görsel materyaller eşliğinde tanıttı.

Kültür merkezleri, sahil yolu projesi, deniz otobüs seferleri, metrobüs, otogar, altyapı ve üst yapı projeleri gibi çok sayıda projelerinin bulunduğunu anlatan Gülaçar, amaçlarının yaşanabilir bir Van oluşturmak olduğunu söyledi.

Toplantıya Ak Parti Van milletvekilleri Gülşen Orhan, Mustafa Bilici, İl Başkanı Abdullah Aras, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

galeri.PNG

galeri.PNG
Editör: Wan Haber