Türkiye'nin çoğu ilinde sel, fırtına, kar yağışı yaşanırken Batı Karadeniz'de yaz havası var. Kış ayının gelmesi ile birlikte birçok ilde soğuk hava ve kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Bartın'da yaz havası yaşanıyor. Bartın'da hafta sonu havaların mevsim normalleri üzerinde devam etmesi ve hava sıcaklığın 4 ile 7 derece olmasıyla birlikte vatandaşlar aileleri ile birlikte güneşli havanın tadını çıkardı.
Kurucaşile limanında gezen vatandaşlar ise, eşleri ve çocukları ile dışarı çıkarak güneşin tadını çıkardı. Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde, hava güzelliğini fırsat bilen balıkçılar fırtına nedeniyle sığındıkları limanda yüklerini boşaltarak yollarına devam etti.
Samsun, Sinop ve Trabzon'dan gelen balıkçılar ise, yolda kar yağışı nedeniyle çok zor geldiklerini fakat Bartın sınırlarına girdiklerinde güneşli bir hava ile karşılaştıklarını ve bu şekilde işlerini daha rahat yapabildiklerini söylediler.
Kurucaşile limanında gezen vatandaşlar ise, eşleri ve çocukları ile dışarı çıkarak güneşin tadını çıkardı.
Meteoroloji, hava sıcaklığının düşeceğini aşırı yağmur ve fırtınaya karşı dikkatli olmaları konusunda vatandaşları uyardı.
(DK-HO-Y)

09.12.2012 13:58:23 TSI

Editör: Wan Haber