Bağcılar Belediyesi, yoğun kar yağışı ve şiddetli soğukların yaşandığı günlerde kimsesiz vatandaşları yalnız bırakmadı. Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerine ziyaretlerde bulunan belediye görevleri giderken, yanlarında süt ve ekmek de götürdü.
Bağcılar Belediyesi, ilçedeki yaşlılara ekmek ve süt yardımında bulunuyor. Daha önce kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlı vatandaşların ev temizliklerini yapan Bağcılar Belediyesi görevlileri, yoğun kar yağışı ve soğuk nedeniyle, dışarı çıkmakta güçlük çeken bu vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Bağcılar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında ziyarette bulunan görevliler, yanlarında ekmek ve süt götürerek yaşlı vatandaşlara, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.
Sosyal Belediyeciliğin bir gereği olarak böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Zaten, belediye olarak, kimsesiz ve bakıma muhtaç, bu vatandaşlarımızın ev temizliklerini yapıyorduk. Ancak kar yağışı ve soğuk dolayısıyla bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sormak istedik. Geleneklerimize göre ziyarete eli boş gidilmez. Onun için görevlilerimiz, yaklaşık 50 ihtiyaç sahibi vatandaşımızı evlerinde ziyaret ederek onlara ekmek ve süt götürdü" dedi.
(ET-ÖK-Y)

07.01.2013 16:24:04 TSI

Editör: Wan Haber