Ön ödemeli bir alışveriş sistemi olarak son yıllarda oldukça önemli bir kullanıcı sayısına ulaşan astropay sanal kart, genel olarak bakıldığında güvenli, basit ve kullanışlı bir e- cüzdan olarak tanımlanabilir. Bu kartın ana mantığı kontör yüklemesi yapılan pin numaraları şeklindedir. Sanal kart sahibi olarak bir hesap elde etmiş olmuyorsunuz. Bu da kişisel bilgilerinizin üçüncü şahısların eline geçmeden online ortamda çok daha güvenli bir alışveriş imkanı sunmaktadır. Sadece size verilen 16 haneli pin numarasını kullanarak alışverişlerinize devam edebilirsiniz. Bu alanda dikkat etmeniz gereken kısım güvenli siteler üzerinden alışveriş yapmak olacaktır.

Astropay Bütçenizi Siz Belirleyin
10- 20- 25- 50- 60- 75 şeklinde kartlar bulunmakta ve satın almak istediğiniz tutar genel
olarak beşer beşer ilerleyen dolar döviz kuru üzerinden yapılmaktadır. Bu alanda
astropay sanal kart herhangi bir banka hesabı olmadığı için hesap işletim ücreti ya da aidat gibi farklı masraflarınızda olmayacaktır. Verilen pin numarasının bir yıl kullanım süresi bulunmaktadır. Size gönderilen pin numarası ile birlikte son kullanma tarihi ve güvenlik numarası da verilmektedir. Bu şekilde e- cüzdanınız içerisindeki bakiyenizi ne kadar süre boyunca kullanabileceğinizi bilmiş olacaksınız. Bunun yanında kullanmak istemediğiniz bakiyenizi bozdurarak hesabınıza aktarabilirsiniz. Anlık kur bilgileri üzerinden bozdurma işlemleri yapılacaktır. Bu nedenle bozdurma işlemlerinizde zarar etmemek adına döviz kurunu takip ederek alış fiyatınızın üzerinde bir birim fiyat yakalamanız önemli olacaktır.

Astropay Kart Bütçen Kadar Harca
Alışveriş yaparken kendini durduramayan bireyler için otokontrol imkânı veren astropay sanal kart ile oyun, alışveriş ve iletişim alanlarındaki ödemelerinizde çok pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Pin numaranızı almak için belirtilen tutarın hesabımıza havale yapılması gereklidir. En ucuz sanal kart fiyatlarını bulabileceğiniz www.astropaycard-tr.com sitemiz içerisinden oldukça güvenli bir şekilde alışveriş yapmak mümkün olmaktadır. Online alandaki kartın sağladığı güvenlik avantajı ise verilen numara yalnızca bir kere kullanılmakta ve içerisindeki bakiye sıfırlandığında kart geçersiz olmaktadır. Bu nedenle harcama miktarınız kadar yüklemeler yaptığınızda tek seferlik kullanımlar yapabilir ve kişisel bilgilerinize ulaşım imkansız olduğu gibi yüklediğiniz tutarı anında kullanarak ta e- cüzdanınız üzerindeki paraya da ulaşımı imkansız hale getirebilirsiniz.

Güvenli Astropay Kart Sitesi; http://www.astropaycard-tr.com

 

 

Editör: Wan Haber