AK Parti İpekyolu Danışma Kurulu toplantısında konuşan İlçe Başkanı Rasim Aslan, Ak Parti'nin kurulduğu günden bu yana çok büyük hizmetlere imza attığını ifade ederek, "2002 yılından bu yana Ak Parti, rahmetli Menderes'in, rahmetli Özal'ın, Merhum Erbakan hocamızın hayal ettiği bir kısım gerçekleştirdiği, tamamlayamadığı işleri bitiren Ak Parti'dir" diye konuştu.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığının Danışma Kurulu toplantısına; Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Gülşen Orhan, Mustafa Bilici, Fatih Çiftci, İl Başkanı Zahir Soğanda, Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, Osmanlı Ocakları Van İl Başkanı İlyas Akkoyun ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

               Toplantıda ilk sözü alan Ak Parti Milletvekili Gülşen Orhan, geçmişteki hükümetlerle kendi hükümetlerini kıyasladı. Orhan, konuşmasında Van Büyükşehir Belediyesi'ne yüklenerek, halka yeterince hizmet etmediğini dile getirdi. Milletvekili Orhan'ın konuşmasının ardından bazı partililer söz alarak Ak Parti Hükümeti'nin yatırımlarına değindi.

            Ardından kürsüye çıkan Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan çok önemli açıklamalarda bulundu. Aslan, Peygamber Efendimizin karikatürünü yayınlayan Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'yu kınadı.

          "AK PARTİ MENDERES, ÖZAL VE ERBAKAN'IN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ"
              AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana çok büyük hizmetlere imza attığını ve hayalleri gerçekleştirdiğini ifade ederek, "2002 yılından bu yana Ak Parti rahmetli Menderes'in, rahmetli Özal'ın, Merhum Erbakan hocamızın hayal ettiği bir kısım gerçekleştirdiği, tamamlayamadığı işleri bitiren Ak Parti'dir. Başta kurucu başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, olmak üzere, bizlerin bu güzel günleri görmesine vesile olan köy köy, mahalle mahalle, apartman apartman dolaşan, bayrak asan, oy isteyen ve dik durmak gerektiği zaman dik duran bu davanın uğruna geçmişte bulunan bütün ağabeylerimizden, ablalarımızdan, kardeşlerimizden Allah razı olsun.Şuan Türkiye her anlamda kanatlanmış, her alanda öz güven kazanmış, her alanda kendini ön plana atmış, her alanda dünyanın diğer küresel güçleri ile bir anlamda rekabet edecek hale gelmiştir. Yıllardır türlü türlü zulümlere hakaretlere insanlık dışı suçlamalara maruz kalan, Filistin halkı, Arakan halkı, Suriye halkı ve Doğu Türkistan halkı özgürlüğünü kazanana kadar kanıyla, canıyla, fikriyle, zikriyle savaştılar" şeklinde konuştu. 

         ASLAN: "MAZİDE YAŞADIKLARIMIZI UNUTMAMALIYIZ"
            İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, sözlerine devam ederek, geçmişte yapılan haksızlıklardan büyük ders çıkarılması gerektiğini vurgulayarak, "Mazide yaşadıklarımızı asla unutmadık, unutmayacağız. Geçmişte insanlara çok büyük haksızlıklar yapıldı. Bunları tekrar tekrar anlatmaya gerek yok fakat Ak Parti iktidara geldiğinde bütün haksızlıklar son buldu. İnsanlar özgürce kendini ifade etmeyi öğrendi. 24 saat yetmiyorsa 25'nci saati üreteceksiniz diyen bir başbakanının talebeleriyiz.Bakın Ak Parti millete umut olmak için doğdu, şuan gelinen konjonktürde ümmetin tek umudu, bu kadrolar ümmetin duası ile kuruldu, ümmetin duası ile büyüyor şuan. Ahmet Davutoğlu hocamızın, Başbakanımızın öz güvenine ihtiyacımız var.   Başbakanımızın sizin samimiyetinize,   sizin sadakatinize, enerjinize, sizin bu güzel imanlı yüzlerinize ihtiyacı var. Önemli olan sadece danışma meclisi salonunda değil, o kadar güzel, o kadar anlamlı işler yapalım ki, o kadar samimi işler yapalım ki yarın Allaha anlatacak çok güzel hikâyelerimiz olsun" sözlerine son verdi.

Editör: Wan Haber