AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras’ın öncülüğünde Sosyal İşler Başkanı Selami Taşdemir, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Kuşan, İl Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Yüzer ve Zülküf Öztürkçü’nün katıldığı ayakkabı yardımı dağıtımı kapsamında Orhan Okay Lisesi ile Mizancı Murat İmam Hatip Lisesi ziyaret edildi. AK Parti heyeti beraberinde götürdüğü bin çift ayakkabıyı okul yönetimine teslim ederek, gelir seviyesi düşük durumda olan öğrencilere ulaştırmalarını istediler.


İl Başkanı Abdullah Aras’ın öncülüğünde partililer ile birlikte gidilen liselerde, öğrencilerle ayaküstü sohbet ettikten sonra okul yönetimi ziyaret edildi. İl Başkanı Aras, AK Parti’nin sosyal yardımlaşma geleneği dahilinde gelir seviyesi düşük olan vatandaşlara mümkün mertebede yapılan devlet yardımlarının yanı sıra ayrıca teşkilat olarak da zaman zaman çeşitli yardımlarda bulunduklarını, bu kapsamda bu defa maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik mevsimlik kullanabilecekleri bin çift ayakkabı yardımı yapmak istediklerini dile getirerek, okul yönetimine beraberinde getirdikleri yardım kolililerini öğrencilere dağıtmaları için teslim etti.

 

""
Okul yönetimi ise, bu duyarlı davranışlarından ötürü öğrenciler adına heyete teşekkür etti.


Ardından, AK Parti Sosyal İşler Başkanı Selami Taşdemir’in öncülüğünde diğer liselere gidilerek maddi durumu düşük olan bin öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.

Editör: Wan Haber