Aileler Yarışıyor programı ile ilgili başvuruların nereden yapıldığı ve nasıl yapıldığı konusu sıklıkla gündemde tartışılan hususların başında yer almaktadır. Aileler Yarışıyor programına katılmak isteyen kişiler, programın iletişim kanallarını ve başvuru formatını oldukça merak etmektedir. Peki Aileler Yarışıyor başvuru nereden ve nasıl yapılır?  Whatsapp hattı numarası var mıdır, var ise kaçtır? Tüm Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede meraklılarını bekliyor.

Aileler Yarışıyor isimli programa başvuru gerçekleştirmek isteyen yarış severler, başvuru yöntemlerini ve uygulamalarını sıklıkla merak etmektedir. Aileler Yarışıyor başvurusu açısından nereye müracaat edilmesi gerektiği ile ilgili ya da başvuru formu ya da katılım formunun nereden temin edilmesi gerektiği ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen kişiler bu tip soruları sormaktadır.

Aileler Yarışıyor programına katılım sağlayan aileler 10.000 TL’lik ödül kazanmak için kıyasıya yarışmaktadır. Ödülü alabilmek amacıyla öncelikli olarak finale kalan aile olmak ve sonrasında ise aile ismine yarışan 2 kişinin bütün soruları isabetli bir şekilde cevaplaması gerekiyor kişileri. 200 puan eşiğine ulaşılması halinde Aileler Yarışıyor programına katılım sağlayan kişilerin ödül alması artık kaçınılmaz bir hal alacaktır. Aileler Yarışıyor programı Ufuk Özkan sunumu ile TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyiciye keyifli dakikalar yaşatıyor.

Aileler Yarışıyor Başvuru Nasıl Yapılır?

  • Ufuk Özkan’ın renkli sunumu ile ekranlara gelen Aileler Yarışıyor isimli program eskiden, hafta içi her gün saat 15:45 de ekranlarda izleyici ile buluşuyordu.
  • Fakat araba ödüllü yeni yarışma formatı haftada yalnızca bir gün yayınlanacak. O da genel itibari ile Cuma ve Salı akşamları saat 20:00 da ekranlarda olacak.
  • Aileler Yarışıyor isimli programa katılım gerçekleştirmek amacıyla iki değişik yöntem mevcuttur. Birincisi, yarışmayı düzenleyen film firmasının internet uygulaması üzerinden başvuru yapılabilir.
  • Aileler Yarışıyor isimli programa katılmak amacıyla uygulanması gereken ikinci yöntem ise Whatsapp numarası üzerinden katılımının sağlanmasıdır 0538 483 54 54 numarasına Whatsapp uygulaması üzerinden erişim sağlayarak Aileler Yarışıyor isimli programa katılım gerçekleştirilmesi ile ilgili talepte bulunulması gerekir.
  • Sizler de ailecek bu yarışmaya katılıp ödül kazanabilirsiniz.

Editör: Wan Haber