BOLU'da, 16 yaşındaki C.B. bir ay önce kendisinden 10 yaş büyük erkek arkadaşı tarafından kaçırıldı.

Baba Mustafa Başaran kızının evlenmesi için erkek arkadaşının ailesinin kendisine 5 bin lira para ve bir inek teklifinde bulunduğunu belirterek, "O henüz 16 yaşında ve evlenecek yaşta değil. Benim kızım hayvan değil ki satayım. Ben kızımın evlenmesini değil, evine gelmesini istiyorum" dedi.

Bolu'nun Tetemeleçele Köyü'nde oturan C.B, 8 Mart akşamı kendisinden 10 yaş büyük olan erkek arkadaşı R.Z. tarafından kaçırıldı. Olayın ardından C.B.'nin babası Mustafa Başaran jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Bir aydır kızından haber alamadığını ve endişe ettiğini belirten Mustafa Başaran, "Kızım komşu köyde bulunan R.Z. adlı kişi tarafından 8 Mart akşamı gece saat 23.00 sıralarında motosikletle kaçırıldı. O günden sonra kızımdan bir daha haber alamadım. Kızımın birlikte olduğu çocuğun ailesi hakkında şikayetçi olmama rağmen hala kızıma ulaşamıyorum. O henüz 16 yaşında ve evlenecek yaşta değil. R.Z.'nin ailesi kızımın evlenmesi için bana 5 bin lira para ve bir inek teklif etti. Benim kızım hayvan değil ki satayım. Ben kızımın evlenmesini değil, evine gelmesini istiyorum" diye konuştu.

Kızının hayatından endişe ettiğini ifade eden Mustafa Başaran, "Kızımın bir aydır sesini bile duymadım. Şikayetimi geri almazsam onu ortaya çıkartmayacaklarını söylüyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Jandarmaya ve cumhuriyet savcılığına gidip gereken suç duyurusunda bulundum. Kızımı Düzce yada Bolu'da bir yerde tutuyorlar. Ben sadece kızımı istiyorum" dedi.

Editör: Wan Haber