Sabah gazetesinin gündeme bomba gibi düşen Savcı Zekeriya Öz'ün beş yıldızlı tatiliyle ilgili haberine Ağaoğlu Grubu'ndan flaş açıklama geldi. Ali Ağaoğlu "Zekeriya Öz'ün tatil sponsoru bizi" dedi.

BELGELER ORTAYA ÇIKTI

Ali Ağaoğlu'nun gündemi sarsan bu açıklamasından sonra Sabah gazetesi Zekeriya Öz'ün beş yıldızlı tatilinin ve o tatilin masraflarını Ağaoğlu Grubu'nun ödediğini ortaya koyan belgeleri yayınladı.

İŞTE O BELGELER

CEBİMDEN ÖDEDİM DEMİŞTİ

Hürriyet gazetesine konuşarak beş yıldızlı tatilin ücretini kendisinin ödediğini açıklayan Zekeriya Öz'ü Ağaoğlu Grubu yalanladı.

Sülale boyu tatilin ücretinin Dubai merkezli şirketleri tarafından ödendiğini açıklayan Ağaoğlu Grubu, gün boyunca beş yıldızlı tatille ilgili iddiaları okurlarından saklayarak Savcı Öz'ü aklamaya çalışan Hürriyet'i de ters köşeye yatırdı.

İşte gündemi sarsan o açıklama:

AĞAOĞLU: ZEKERİYA ÖZ'ÜN TATİL SPONSORU BİZİZ

"Bugün bazı gazetelerimizde yer alan İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'ün Dubai seyahati konusundaki haberlere ilişkin olarak kamuoyunu bilgilendirme gereği doğmuştur.

Söz konusu ağırlama 15 yıldır bölgede yerleşik bulunan ve son 2 yıldır Körfez Bölgesindeki faaliyetlerimizi yürüten temsilciliğimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Dubai'de bulunan bu temsilciliğimiz yalnız grubumuz şirketlerine değil, tüm iş dünyamızın hizmetine sunduğumuz, ülkemize büyük katma değer kazandıran ve oldukça önemli ekonomik işbirliklerinin geliştirilmesine zemin hazırlayan bir temsilciliktir.

Dubai temsilciliğimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama temsilcimizin inisiyatifiyle gerçekleşmiş olup bilgimiz dahilindedir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız."ensonhaber

Editör: Wan Haber