A9 televizyonunun sahibi, bir zamanların Harun Yahya mahlası ile çeşitli kitaplar yazan, Mehdi, mecüc yecüc ile ilgili ve dünya kehanetleri ile ilgili görüş bildiren, sonrasında ise tutuklanan, çıktıktan sonra kendi çapında, kendi kafasına göre bir cemaat kuran ve dünyanın belki de en güzel kızlarını (Kedicikleri) toplayıp Perşembe akşamları kendi televizyonunda yani A9’da çeşitli sohbetler yapan, İslam dinini değişik ver açılımcı bir din gibi gösteren, televizyon kanalında bazı dönemlerde Yahudi iktidarının (İsrail hükümetinden Tel Aviv yetkilileri) programında konuk eden, onlara olan bağlılığını dile getiren, sonrasında ise taciz, rüşvet, şantaj, zor kullanma, hürriyetten yoksun bırakma suçlarından gözaltına alınan, halen tutuklu bulunan biridir.

Acun Ilıcalı kimdir?

Aslen Erzurumlu olan Acun Ilıcalı bir magazin muhabiriydi. Sonrasında ise Tele Vole- Maraton gibi televizyon dünyasına damga vuran programlarda magazin muhabirliği görevlerini üstlenirken ünlü kişilere çok yaklaştı, kendileriyle samimiyet kurdu. Daha sonrasında ise dış ülkelerde yayınlanan çeşitli programları Türkçeye uyarlayarak televizyonculuk kariyerinde üst sıralara yükseldi, Türkiye’nin en çok vergi verenler listesinde en ön sıralardaki yerini aldı, Yetenek Sizsiniz Türkiye, O Ses Türkiye, Survivor Türkiye, Masterchef Türkiye gibi pek çok ünlü programı sunan ya da yapımcılığını yapan kişidir.

Tv8’i satın aldıktan sonra şöhretine şöhret katan Acun Ilıcalı, en son 900 milyon TL değerindeki bir serveti harcayarak Blu TV, puhu TV, netflix gibi film izleme içerik platformunu kurdu (Exxen)

Peki Ne Oldu Da Acun Ilıcalı İle Adnan Oktar’ın İsmi Aynı Cümlelerde Geçmeye Başladı?

Arşivlerden Acun Ilıcalı ile Adnan Oktar’ın aynı fotoğraf karesinde görüldüğü ortaya çıktı. Tabii bu karelerde Adnan Oktar en ön tarafta bulunurken, Acun Ilıcalı ise daha arka sıralarda görünüyor, sadece yüzü kadraja yansıyor.

Adnan Oktar ise bir keresinde Acun Ilıcalı ile ilgili konuşugözler”Kendisi benim 10-15 yıllık talebem” diye bahsetmiş.

Tüm bu olanlardan ve yaşananlardan sonra gözler Acun Ilıcalı ‘ya çevrildi. Fakat ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ dan Adnan Oktar ile arasındaki diyaloğun ne olduğu ile ilgili şimdiye kadar herhangi bir açıklama gelmedi.

Editör: Wan Haber