Küçük Sanayi Sitesi’ndeki ISUZU Kardeşler yetkili servisinde yapılan teslim törenine Van Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, Sönmezler Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Sönmez ve otobüsleri satın alan hak sahipleri katıldı. Teslim komisyonu tarafından otobüslerin incelenmesinin ardından firmanın satış müdürü Rıdvan Çelebi tarafından Van Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit’e temsili anahtar verildi.

Teslim töreninde kurdelenin kesilmesinin ardından konuşan Başkan Yardımcısı Bozyiğit, 4 yıllık bir çalışmanın ardından toplamda 23 araç alma kararı aldıklarını söyledi. Bu 23 aracın ilk partisi olan 7 aracı bugün teslim aldıklarını ifade eden Bozyiğit, “Özellikle engelli vatandaşlarımızı düşünerek ve ulaşımda vatandaşlarımızın rahat etmesi için her türlü çalışmayı sürdürüyoruz” şeklinde belirtti. 

Sönmezler Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Sönmez ise, Van Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek, “ISUZU’nun kalesi Van’dır. Biz yıllardır Van’a hizmet vermekteyiz. Tabi bu hizmetten dolayı da gurur duyuyoruz. Çünkü Van bizim için iyi bir bölgedir. Tabi bu bölgeye otobüslerin gelmesi, tabi ki hizmetin büyümesine neden olmaktadır. Hak sahipleri bizi tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu hizmette katkısı olan Kardeşler Otomotiv sahibi Yusuf Çalışkan’a öncelikle teşekkür ediyorum. Yeni hattın hem belediyemize, hem halkımıza, hem de hat sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Yapılan konuşmanın ardından otobüslerle şehir turu atıldı. 

Editör: Wan Haber