Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 31 Mayıs günü yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında alınan yeni kararlar kamuoyu ile paylaşılmıştır. Haziran ayında uygulanacak olan kademeli normalleşme tedbirleri kapsamında yeni kararlar alındı. Peki 5 Haziran Cumartesi hafta sonu yasak var mı? 5 Haziran Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumartesi hafta sonu yasak var mı?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kademeli normalleşme süreci ile ilgili yaptığı açıklamada kabine toplantısında alınan kararları tek tek paylaşmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatlerinin değiştiğini ve cumartesi günleri yasağın akşam 21.00'de başlayacağını söylemişti. Sokağa çıkma yasağı Pazar günü ise tam kapsamlı olarak uygulanacak.

6 Mayıs yasak var mı?
Diğer yandan 6 Mayıs Pazar günü LGS sınavının da olması nedeniyle birçok vatandaş 6 Mayıs Pazar sokağa çıkma yasağı var mı sorusunun yanıtını öğrenmeye çalışıyor. 6 Mayıs Pazar günü sokağa çıkma yasağı var ancak sınava girecek öğrenciler ve refakatçileri yasaktan muaf tutulacak.
Canlihaber

Editör: Wan Haber