Tekirdağ'da baz istasyonu direğine 3 gün önce çıkan kişi Türkiye'nin dilinde. Kimliği belirlenemeyen kişiyi direkten indirmek için herkes dil döktü. 

Yiyeceğini de yanına alıp direğe çıkan kişi kendisini indirmek isteyenlere ''Hiçbir talebim yok, gidin buradan, ben nasıl çıktıysam o şekilde inerim'' diyerek karşı "tekirdağ-direkteki-adam.jpg"çıkıyor.

Tekirdağ'da Malkara yolu Seymenli köyü yakınlarında bulunan yaklaşık 90 metre uzunluğundaki baz istasyonu direğine bir kişi tırmandı. Cumartesi akşamı saat 17.00'de direğe çıkan kişi, aradan 3 gün geçmiş olmasına rağmen bir türlü aşağı inmiyor. 

İNTİHAR GİRİŞİMİ DE DEĞİL

Kimliği bir türlü belirlenemeyen bu kişinin kimseden bir talebi yok. Derdi nedir o da bilinmiyor! İkna için seferber olanlar onca dil dökse de o 'Nuh diyor peygamber demiyor."

BEN NASIL ÇIKTIYSAM ÖYLE İNERİM

AFAD ekipleri şahsı indirmek için 3 gündür yoğun çaba harcıyor. Şu ana kadar şahısla kurulan irtibat başarısız sonuç verdi. AFAD ekibi kişiyle ilgili şunları söylüyor;

-''Şahıs kimliğini henüz açıklamadı. Yardım etmeye çalıştık, ikna etmeye çalıştık ama cevap vermiyor. Ona verdiğimiz telsizden irtibat kurmaya başladık. Konuşuyor, ama hiçbir talebi yok. 'Hiçbir beklentim yok. Gidin buradan, ben nasıl çıktıysam o şekilde inerim' diyor''.

YEMEĞİNİ DE ALIP ÇIKMIŞ

Yanına yiyecek ile içecek de aldığı öğrenilen, geceyi baz istasyonunun üzerinde geçiren kişiye, direğe tırmanan AFAD ekipleri üşümemesi için battaniye verdi.

Geceyi direğin üzerinde geçiren kişiyi aşağıya indirmek için sabah AFAD ekipleri tekrar direğe tırmandı. Ancak “Ben burada gayet iyiyim. Beni rahat bırakın inmek istemiyorum. Gidin işinize bakın” cevabını aldı.

3 gündür olay yerinde ekipler nöbet tutarken, itfaiyeciler olası bir intihar girişimine karşı yere büyük şişme yatak açtı. Ekiplerin ikna çabası sürüyor.

""

Editör: Wan Haber