Kısıtlamanın 28 Kasım Cumartesi saat 20.00’dan, 29 Kasım Pazar 10.00’a, 29 Kasım Pazar günü saat 20.00’dan, 30 Kasım Pazartesi saat 05.00’e kadar uygulanacağını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, koronavirüs salgınına ilişkin tedbir amaçlı alınan ve belli saatleri kapsayan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci bir emre kadar geçerli olacağını ve bu haftada uygulanacağını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan ve ikinci bir emre kadar geçerli olacak olan hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının bu haftada geçerli olacağını, kısıtlamanın bu hafta sonu, 28 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacağını, 29 Kasım Pazar günü saat 10.00’da sona ereceğini, kısıtlamanın tekrardan 29 Kasım Pazar günü saat 20.00’de başlayıp, 30 Kasım Pazartesi günü saat 05.00’de sona ereceğini açıkladı.
 
İçişleri Bakanlığı, “Koronavirüs Yeni Tedbirler” konulu genelgesini geçtiğimiz hafta ilgili makamlara göndermişti. Bu hafta yapılan açıklamada, belirtilen “açık olacak, kurumlar, işletmeler ve işyerleri” ile “istisna kapsamında tutulan kişiler” başlıkları altında yer alan maddelerin bu hafta uygulanacak olan kısıtlamada da aynı şekilde geçerli olduğunu ve uygulanacağını belirtti.

Editör: Wan Haber