Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarında görev yapmak üzere Polis Memuru olarak yetiştirilen Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezi yani POMEM 27. Dönem Giriş Sınavı duyurusu yayınlandı. Polis Akademisi’ne bağlı olan POMEM’e başvuru yapan kişiler 27. Dönem POMEM Mülakat Tarihi Belli Oldu Mu? Sorusunu sormaktadır. Beklenilen sorunun cevabı sonunda geldi! POMEM Mülakatları Ne Zaman? POMEM Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı Mı? 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün amir ve memur sınıfına polis ihtiyacı karşılanması için Polis Akademisi tarafından geçtiğimiz günlerde alım yapılmıştı. 27. Dönem POMEM Başvurusu yapan adaylar 27. Dönem POMEM Mülakatları Ne Zaman? Diye sormaya başladı.

27. Dönem POMEM Mülakat Tarihi Ne Zaman?

27. Dönem POMEM alımıyla ilgili POMEM Mülakat Sınavı ile başvuru detayları Polis Akademisi tarafından yayınlandı. Yayınlanan açıklamada:

“27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
denildi.

Editör: Wan Haber