Van’da Seyit Fehim Arvasi Mahallesi’nde ikamet eden 22 Yaşındaki Sinan A. İple intihar etmek suretiyle canına kıydı.

Edilen bilgilere göre olay dün akşam saat 22.30’da meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle, evinin çatı katına çıkan 22 yaşındaki Sinan A. Adındaki  şahıs iple kendini asarak intihar etti.

Göz göre göre olay meydana geldi. Sosyal paylaşım sitesinde kendi açtığı facebook sayfasında yaklaşık bir yıldır, sürekli şahsı sayfasında intihar edeceğini ve intihar ile ilgili değişik yorumlar yayınladığı gözlemlendi.

En son intihar etmeden yani olayın yaşanacağı 31.05.2015 tarihinde 4 saat öncesinde, intihara saatler kaldı şeklinde bir paylaşım yaptığı görüldü.  Başarılı bir tekwnado sporcusu olan Sinan A.’nın ailesi, yakınları ve sevenleri bu olayın nasıl ve neden meydana geldiğine bir türlü anlam veremediklerini açıkladı.  Seyit Fehim Arvasi Mahalesi’nde bulunan evinin çatı katında hayatına son veren Sinan A.’nın neden intihar ettiği ve olayın aydınlanması konusunda ‘naşı’, doktorların vereceği adli tıp raporu için Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.  Yapılan otopsinin ardında aynı mahallede bulunan mezarlıkta defin edileceği bildirildi.

 

Sinan A. intihar  etmeden önce  sosyal paylaşım adresinde canına kıyacağnı şu  sözlerle anlatıyor: 

"Son günlerde başımdan geçenleri düşünmeye başladım. Sonra düşünmekten vazgeçtim. Hayat insanı müthiş yıpratıyordu;ya gitmek yada intihar etmek bunlar için sebebim çok çaresizliğimden gayrı hiçbir kabahatim yok.

Bazen intiharlar iyi geliyor ;bazende depresyonda olup olmadığımdan emin değilim. Yani, mutsuz değilim. Ama mutlu da değilim. Gün içinde espriler yapıp gülebiliyorum. Fakat bazı geceler yalnız kaldığımda, nasıl hissedildiğini unutuyorum...

Peki kaç intihar yeter, bendeki sizi öldürmeye bu gece bir daha deneyelim bu son olsun ; artık kalbim çok yoruldu uyumak istiyor.............

Kendini intiharla tatmin eden insandan korkun. Zira sizi de öldürmekten çekinmeyecektir.

 Sinan A.’nın, en son intihar etmeden 2 saat önce şahsi sayfasında paylaştığı sözleri.

"Dünya size kalsın, yalanlar size kalsın, sahtekarlıklar size kalsın,dostluklar size kalsın,aşklar size kalsın,duygular size kalsın,düşünceler size kalsın,nasihatlar size kalsın......."

Editör: Wan Haber