2020 Kainat Güzellik yarışması bildiğiniz gibi pandemiden dolayı başka bir tarihe ertelenmişti. 16 Mayıs Pazar akşamı ise 2021 Kainat Güzeli belli oldu! 
Tüm ülkelerden gelen tam 74 kadın Kainat Güzeli olmak için yarıştı. Hollywood'daki Seminole Hard Rock Hotel'de düzenlenen Kainat Güzeli yarışmasında birinci olan kadın ise Meksikalı güzel Andrea Meza oldu! 2019 yılının Kainat Güzeli seçilen Zozibini Tunzi, Andrea Meza'nın tacını takdim etti!


Kainat Güzeli seçilen Andrea Meza kimdir?
Tam ismi Alma Andrea Meza Carmona'dır. 13 Ağustos 1994 senesinde  Chihuahua City'de dünyaya gelmiştir. Çin ve Meksika kökenli olan Andrea Meza ve üç kız kardeşi vardır. Autonomous Üniversitesinde Yazılım Mühendisliği bölümününde okumaktadır. 2017 senesinde üniversiteden dereceyle mezun olmuştur ve daha sonra ise Meksika'da yazılım mühendisi olarak iş bulmuştur. Bununla birlikte modellik kariyeri de olan Andrea Meza'nın güzellik yarışması serüveni ise 2016 senesine başlamıştır. Chihuahua'yı temsil etmiş ve 2017 senesinde ise Meksika'nın en güzeli unvanını almıştır. 2020 senesinde ise Mexicana Universal yarışmasında birinci olmuştur ve ülkesini 'Kainat Güzeli' yarışmasında temsil etme fırsatı yakalamıştır. Aynı yıl yapılması planlanan 'Kainat Güzeli' yarışması pandemiden dolayı bir sonraki yıla ertelendi. Andrea Meza, 2021 Mayıs ayında düzenlenen 'Kainat Güzeli' yarışmasında birinci olmuştur ve tacını ise 2019 senesinin 'Kainat Güzeli' olan Zozibini Tunzi'den almıştır. Andrea Meza, 58 kg ve 1.80 cm boyundadır. Göz rengi ela ve saç rengi ise kahverengidir. 

Andrea Meza'nın beden ölçüleri nelerdir?
Göğüs ölçüsü: 89 cm
Bel ölçüsü: 66 cm
Kalça ölçüsü: 89 cm

Editör: Wan Haber