Yazı özlediniz öyle değil mi? deniz, kum, güneş ve diğer bütün güzellikler… Bütün gözlerin sizin üzerinde olduğunu hayal edin, bu yaz çok daha etkileyici olabilirsiniz… Tarzınızla yaza ne kadar hazırsınız? Hiç mi? Dert etmeyin, bugün sizlerle 2021 yaz trendlerine uygun erkek yaz kombinleri paylaşacağım

Sizlerde bu makalede anlatılan kombineleri uygulayarak kendinizi ışık ve daha da karizmatik hissedebilirsiniz.

Her yaş grubuna ve her tarza uygun çekici bir dış görünümünü oluşturacağınız kombinler ile 2021 Yaz aylarının en şık stiline sahip olacaksınız.

Hiç şüphesiz ki yaz stilleri erkek kombinlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Günlük gidilebilecek kokteyl, davet, düğün gibi etkinliklerde tercih edilebilecek 7 Farklı tarz arasından seçiminizi yapabilirsiniz..

İlk Öneri Gömlek İle Chino Pantolon

Bu ikili hem klasik hem de spor tarzı harmanlayan stili en bilindik kombinidir. Yaz aylarında rahatınıza düşkünseniz ve hareket desteğinizi kaybetmek istemiyorsanız sıcaktan bunalöanızı engelleyecek en doğru seçimdir. Renk tercihlerinizi yaparken oldukça geniş alternatiflere sahip olmanızda ekstra avantaj sağlar.

Kot Tarzı

Yaz aylarında favori tercihi sürekli kot tarzı olmaktadır. Hafif rahat görünümü oluşması da ekstra bir bonus. Sokak stilinin yıllarca vazgeçilmezi olmuştur. Gün içi buluşmalarında ideal bir tercih oluyor. Kahve içmeye giderken ya da herhangi bir mekanda zaman geçirebilmek amacıyla günlük aktiviteler açısından tercih edilebilir. Bütün gözler inanın üzerinizde olacaktır. Tarzını tercih ettiğiniz kumaş seçimi yapılırken kesinlikle pamuklu ya da nefes almayan türlerini tercih edilmemesi gerekir.

Kot gömlek için açık rengi tercih edilmiş ise zıt renkli pantolon ile kombin yapılabilir. Kot tarzı, 80'lerden günümüze ve günümüzün geleceğe devam edecek erkek tarzı giyim stilidir.

T-Shirt Jean

Tişört Jean kombini ile gün içerisindeki buluşmalar açısından destek olarak kullanılır. Ayrıca günlük giyimde kendinizi rahat hissetmeniz de kullanılabilir. Ben rahat adamın gömleğe gelemem diyorsanız eğer Jean kombinlerini yapabilirsiniz

T-Shirt- Şort

Tişört ile şortun kusursuz uyumunu faydalanabilirsiniz. Yaz aylarının getirmiş olduğu sıcaklıklardan uzaklaşmanızı sağlayacak, serinlemenize yardımcı olacak bir kombindir.

Tişört ile şort tercihlerinizle kargo tarzı cepli şortları kesinlikle tercih etmeyin, daha kilolu görünmenizi sağlayacak, bu da tercih edilmeyen bir uygulamadır. Tişört ile şort kombini de maksimum tarzı yakalamak için kemer kullanmayı unutmayın!

Polo Yaka İle Denim

Gömlek olmasın ama gömlek ayarında bir görünüm istiyorsanız eğer yakalı tişörtler yaz aylarının vazgeçilmezidir Böylelikle deri bir kemer ile mükemmel bir uyum sağlayabilirsiniz.

Açık ten rengine sahip olanlar için ise tişörtlerin tercih edilmesi daha da faydalı olacaktır.

Smart Casual

Bir akşam yemeğine çıkarken özellikle de rahat ve esnek kullanıma sahiptir. Bir erkek klasik yaz kombini için ise kullanım alanlarının geniş olması ile beraber genç, orta yaşlı ya da her erkeğin tercih edebileceği detayları da barındırıyor. Yaz düğünleri için rahatlık ve şıklığı taviz vermemeyi sağlayacaktır.

Şık klasik

Klasik tarz ceket ile gömlek her dönemin değişmez stilidir. Yemekler ya da daha ciddi ortamlar için giyme oldukça uygundur. Orta yaş ya da üst yaş grubundaki erkeklerin tercih ettiği kombin, genellikle yaz aylarındaki düğünler için genç erkekler bu kombini tercih edebilirler. Koyu renk ceket ile açık renk gömlek birbirini tamamlar.

Yukarıda 7 adet kombin biçimi anlatıldı. Bir de erkeklerin kadınlara oranla daha fazla terledikleri bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu nedenle özellikle de 2021 erkek yaz kreasyonları oluşturulurken terletmeyen, nefes alabilen, sıkmayan kıyafetlerin tercih edilmesi mantıklı olacaktır.

Editör: Wan Haber