2021 senesinin Mart ayını tamamlamamıza birkaç gün kala yaz sezonunda erkek giyim modelleri ile ilgili merak edilenlerin tamamı ve çok daha fazlası bu haberde...

2021 Erkek Giyim Yaz Kreasyonları

Yaz erkek kombinleri 2021 detaylarını inceleyerek daha rahat ve daha konforlu bir yaz sezonu geçirmek mümkün. Yaz mevsimi erkek kombinleri yapılırken dikkat edilmesi gereken çeşitli detaylar vardır. Erkekler, bayanlara oranla daha çok terler. Bu kriteri göz önünde bulundurmak ve buna göre yaz kombinleri yapmak erkekler açısından daha avantajlı olacaktır. Bu sebeple yaz ayları açısından erkek kombinleri yapılırken özellikle de terlemeyen kıyafetler tercih edilmelidir. Erkekler açısından yaz kombinleri ile ilgili defterleri ve ince nüansları beraber görelim…

Yaz Erkek Kombinleri Nelerdir?

Tişört, keten şort, keten gömlek, ince jean pantolon, keten blazer ceket, derin sıfır kol atlet, kot ceket, şömiziye yaka kısa kollular, kapri modelleri ile kısa kollu gömlekler ve kumaş pantolonlar 2021 senesi için erkeklerin sıklıkla tercih edecekleri modeller arasında yer alıyor.

Beyaz Pantolon

Zamanın geçmesini adeta meydan okuyan beyaz pantolon, yaz ayları açısından erkekler için vazgeçilmezdir. Fakat kalın dokulu kumaşlar yerine daha çok ince Jean beyaz pantolon biçiminde ya da beyaz keten pantolon ile beyaz şort biçiminde tercihlerde bulunabilir.

Genç Erkek Yaz Kombinleri Nelerdir?

Genç erkek yaz kombinleri arasında genellikle spor kombinler var. Genç erkek kombinleri bünyesinde yaz döneminde keten şort ile tişört ya da kapri ya da sıfır kol atlet kullanımı daha çok yaygın olacak.

Erkek Yaz Kombinleri Renkleri 2021

Bir erkeğin vücut yapısına ve vücut ölçüsüne uygun olan yazlık erkek kıyafetleri tercih etmesi gerekir. Bu seçim yapıldıktan sonra dikkat edilmesi gereken bir diğer husus renk seçimidir. 2021 sezonu erkek kombin renkleri kullanılırken zıt renk uyumu ya da giyimde renk uyumu kuralları doğrultusunda tercihler yapılabilir.

2021 moda erkek kıyafet renkleri; krem renk, haki yeşili, lacivert, Mercan kırmızısı, bej rengi, bebe mavisi ile vizon rengidir.

Erkek yaz kombinleri tercihinde bulunurken renkleri dikkate alarak seçim yapılabilir. Yaz açısından kombin renkleri kullanırken de yine aynı şekilde uyumlu olan renk kombinasyonları meydana getirmeye ve kişinin ten rengine uyum sağlayan erkek saat kombinleri yapmaya özen göstermesi gerekir.

2021 Yaz Sezonu Erkek Giyim Renk İkilileri

  • kırmızı ile beyaz ya da krem,
  • bordo ile ekru rengi ile krem,
  • vizon rengi ile beyaz,
  • lacivert ile sarı,
  • beyaz gri ile ekru rengi

gibi açık ve koyu olan renk erkek yaz kombini olarak 2021 sezonunda karşımıza çıkacak.

Erkek Kombininde 2021 Yazında Ne Giyilir?

Bir erkeğin, bulunduğu bölge ya da iklim koşullarına göre en uygun olan erkek tarz kombin parçası seçimi yapılır. Örnek verilecek olursa Antalya'da gündüz ya da gece aşırı derecede sıcak olur, bu sebeple kombin yapılırken ceket dahil etmeye gerek kalmayacak fakat konya-ankara ya da daha çok Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan erkek vatandaşlar zaman gel kombinesi oluştururken kesinlikle ceketi dahili etmeleri gerekir.

2021 Yaz Sezonu Erkek Giyimine Desenli Renkler Hakim Olacak

Erkekler, kadınlara göre daha çok terlediği için özellikle de yaz sezonu için erkek giyim modelleri tercih edilirken, daha çok terletmeyen kıyafetlerin tercih edilmesi gerekir.

Örneğin geniş tişört ile bel bölgesinden bol pantolon tercih edilebilir, yine aynı şekilde bu kombine altına spor ayakkabı özelliklerinden ziyade daha çok hava geçiren, terletmeyen, serinleten ayakkabı modellerinin erkek yaz kombini oluşturulurken dahil edilmesi gerekir.

2021 Yaz Sezonu Erkekler İçin (kırmızı Tişört -Beyaz Pantolon)

Kırmızı ile beyazın mükemmel uyumu 2021 sezonu için erkek giyim modeli olarak karşımıza çıkıyor. Bu harika uyumun yine aynı şekilde kombini tamamlayacak güzel bir saat ile tamamlanması ya da güzellik katan bir güneş gözlüğü ile doldurulması gerekir, ya da giyilecek ayakkabının yine aynı şekilde kırmızı ya da beyaz olması aslında mükemmel bir uyumun ortaya çıkması demektir.

Editör: Wan Haber