18 mayıs reyting sonuçları. 18 mayıs 2021 salı ratingleri kim önde? EDHO mu Masumlar Apartmanı mı Hekimoğlu mu zirvede? 18 mayıs salı reyting sonuçları sizlerle. İşte 18 mayıs salı ratingleri sizlerle.

18 Mayıs reyting sonuçları

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Merakla beklenen 18 Mayıs reyting sonuçları açıklandı. Peki, 18 Mayıs reyting sonuçlarına göre hangi dizi zirvede yer aldı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz reyting oranları yükseldi mi? Masumlar Apartmanı reyting sıralamasında kaçıncı oldu? İşte detaylar…

18 Mayıs 2021 Salı reytingleri!

RTÜK tarafından hazırlanan reyting sonuçları ilgi çekmeye devam ediyor. Ekrandaki dizi ve programlar reyting sonuçlarına göre yayın hayatlarını sürdürüyor. AB, A, B ve total gruplarında yer alan seyirciler farklı yaş, cinsiyet ve sosyal statülere sahip bulunuyor. Reyting grupları dizilerin hitap ettikleri seyircileri yansıtıyor. Bu sayede reklam verenlerde hedef kitlelerine göre tercihlerde bulunuyor. Heyecanla takip edilen 18 Mayıs reyting sonuçları netlik kazandı. Buna göre 18 Mayıs Salı günü en yüksek reyting oranına Masumlar Apartmanı dizisi ulaştı. Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren reyting sıralamasını alt üst eden dizi, psikoloji türünde ilerliyordu.

Safiye ve Naci’nin kavuşması ekran başındaki seyircilerin duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Han’ın Naci’yi kaçırdığını öğrenen İnci çok sinirlendi. Hiçbir şeyden haberi olmayan Safiye ise mutluluk bulutlarının üzerindeydi. Lakin, gerçeklerin ortaya çıkmaya gibi kötü bir huyu olduğu anlaşıldı. Safiye ve Han karşı karşıya geldi. Masumlar Apartmanı’nın hemen arkasından ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yer aldı. Hızır Ali ve Didem nihayet mutlu sona ulaştı. Muhteşem bir düğün ile dünya evine giren gençlerin mutluluğu kısa sürdü.

Rıdvan, intikam almak için düğüne saldırı düzenledi. Didem’in beyaz gelinliğinin üzerine kan sıçradı. AB grubunda ise Hekimoğlu dizisi yüksek reyting almayı başardı. Yeni oyuncu kadrosu ile ekrana gelen dizi de senaryo değişiklikleri de yapıldı. Göz kanseri olan bir hastanın tedavisi gerçekleştirildi. Gündüz kuşağında Zuhal Topal’la Sofrada reyting oranlarını yükseltmeyi başardı. İlan365

Editör: Wan Haber