14 Şubat Sevgililer Günü'nde Çiçek Sepeti Teslim Yapıyor Mu, Çiçekçiler Açık Mı?

Bu sene sokağa çıkma yasağı ile beraber sevgilisi ile bir araya gelemeyecek olan erkek veya Bayanlar şu sıralar internetten çiçek sepetinin teslimat yapıp yapmadığını, çiçekçilerin açık olup olmadığını sorguluyor.

Mevcut covid- 19 salgını nedeniyle mevcut hafta sonu yasakları Sevgililer Günü haftası yani 13/14 Şubat içerisinde süre gelirken, yarın yani 14 Şubat 2021 pazar gününe denk gelen Sevgililer Günü kutlaması da uzaktan uzağa yapılmak zorunda kalınacak.

Çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Açık mı?

Sevgililer Günü bu sene pazar gününe denk geldi bu nedenle Özellikle de koronavirüsü salgını sebebiyle sokağa çıkma yasaklarının hafta sonları tam gün şeklinde uygulanması ile sevgililer şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar.

 Acaba yarın yani 14 Şubat Sevgililer günü çiçekçiler açık mı? Sorusu gündemdeki yerini koruyor. Hafta sonu malum İşletmeler kapalı olmaktadır. Fakat 14 Şubat sevgililer günü ile ilgili son dakika yayınlanan bildiride 13-14 Şubat tarihlerinde çiçekçilerin açık olduğunu söylemekte fayda olacaktır. Yani burada bireyler, sevgililerine ya da uzakta olan eşlerine çiçek gönderebilirler. Diğer taraftan da çiçekçilerin kapalı değil, açık olarak işleyecek olması ile beraber çiçek sepetinde çiçek değil de hediyelik eşya gönderimi çok daha revaçta gibi görünüyor.

Ama yine de söyleme de fayda olacaktır ki yarın yani 14 Şubat Sevgililer günü için İçişleri Bakanlığının ek bildirgesine göre çiçekçiler 14 Şubat’ta açık olacak.

 Bu nedenle sipariş üzeri kişiler, sevdiklerine, sevgililerine ve eşlerine çiçek alıp sipariş verip gönderebilirler.

 Böylelikle sevgililer günü en azından koronavirüsü salgını ile boğuştuğumuz son zamanlarda insanların içini birazcık olsun ferahlatır.

Editör: Wan Haber