1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hayat resmen felç olacak. Bir çok yolun kapalı olacağı İstanbul'da yetkililer hemen alternatif yolların projesini oluşturuyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü için İstanbul Emniyeti'nden flaş açıklama geldi. İşte 1 Mayıs'ta İstanbul'da kapalı olan yollar ve onlara alternatif olarak hazırlanan caddeler...


İŞTE 1 MAYIS'TA İSTANBUL'DA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR VE ALTERNATİF YOLLAR
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, gerektiğinde Saraçhane Parkı ve çevresindeki Fevzipaşa ve Macar Kardeşler Caddesi ile Atatürk Bulvarı'nın trafiğe kapatılacağı belirtildi.
Bu yollara alternatif olarak, Abdülezelpaşa, Kadir Has, Ragıp Gümüşpala, Haliç ve Şehzadebaşı caddelerinin kullanılabileceği, Beyazıt Meydanı ve çevresinde ise gerektiğinde Ordu Caddesi'nin trafiğe kapatılacağı ve buna alternatif olarak, Vatan Millet, Türkeli, Koska ve Hayriye Tüccarı caddelerinin trafiğe açık olacağı ifade edilen açıklamada, Taksim, Şişli, Mecidiyeköy ve geniş çevresinde trafiğe kapatılacak yollar ve alternatiflerine ilişkin şu bilgiler verildi:
"Şişli Mecidiyeköy ortaklar Kavşağı'ndan Taksim istikametine kapatılacak, trafik akımı Ortaklar Caddesi'nden Esentepe istikametine yönlendirilecek. Şişli Bomonti Tüneli Dolmabahçe istikametine kapatılacak, trafik akımı Akar Caddesi'nden Çağlayan ve Piyale Paşa Bulvarı'na yönlendirilecektir. Şişli Kuştepe Kavşağı'ndan, Geçit Sokak istikametine gitmek isteyen akım, Kuştepe Kavşağı'ndan kapatılacak, trafik Çağlayan istikametine yönlendirilecek. Çağlayan Hürriyettepe Kavşağı'ndan Şişli istikametine gitmek isteyen akım Hürriyettepe Kavşağı'ndan Darülaceze Caddesi istikametine yönlendirilecek. Akar Caddesi istikametinden Hürriyettepe Kavşağı'na gelen akım, Hürriyettepe Kavşağı'ndan Çağlayan istikametine yönlendirilecek.


Darülaceze istikametinden Okmeydanı istikametine gitmek isteyen akım Okmeydanı Kavşağı'ndan kapatılacak ve Odese Bulvarı'na yönlendirilecek. Piyalepaşa Bulvarı'ndan gelen akım Okmeydanı istikametine kapatılacak, bu akım Sadabat Viyadüğü istikametine yönlendirilecektir. Piyale Paşa Bulvarı'ndan Dolapdere istikametine gelen akım Dolapdere Kavşağı'ndan Taksim Yedi Kuyular istikametine kapatılacak, trafik Dolapdere Kavşağı'ndan Piyale Paşa Bulvarı'na geri yönlendirilecek. Kasımpaşa Tuz Ambarı ışıklardan Şişhane Tarlabaşı Bulvarı istikametine kapatılacak, trafik Tuz Ambarı ışıklardan Hasköy istikametine yönlendirilecektir. Unkapanı Köprüsü'nden Taksim istikametine giden akım köprüye girmeden Ragıp Gümüş Pala ve Abdülezelpaşa Caddesine yönlendirilecektir. Sirkeciden Galata Köprüsü Karaköy istikametine gelmek isteyen akım kapatılacak Ragıp Gümüş Pala Caddesi'ne yönlendirilecektir."


Açıklamada ayrıca, Ortaköy'den Çırağan Caddesi Beşiktaş istikametine gitmek isteyen akımın Ortaköy'den kapatılacak ve buradaki akımın Dereboyu Caddesi ve Bebek istikametine sevk edileceği, Beşiktaş Eski Yıldız Caddesi, Barbaros Bulvarı, ara sokaklardan çıkan akımın ise Balmumcu Kavşağı Zincirlikuyu istikametine gidebileceği aktarıldı.


Nişantaşı Kavşağı, Rumeli Caddesi istikametine kapatılacağı, trafiğin Nişantaşı Kavşağı'ndan Fulya istikametine yönlendirileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Teşvikiye Hüsrev Gerede Caddesi istikameti kapatılacak, Nişantaşı Kavşağı istikametine yönlendirilecek. Ihlamur Kavşağı'ndan Şair Nedim Caddesi istikametine kapatılacak, Ihlamur Kavşağından Fulya istikametine yönlendirilecek. Kadırgalar Caddesi Taksim ve Küçük Çiftlik Caddesi istikametine kapatılacak trafik akımı Bomonti Tünel istikametine yönlendirilecek. Barbaros Bulvarı Beşiktaş istikametine Balmumcu Kavşağı'ndan kapatılacak, Balmumcu Kavşağı'ndan Levent Sarıyer istikametine yönlendirilecek. Boğaziçi Köprüsü kuzey istikametinden geliş (Sait Çiftçi) Beşiktaş Ortaköy ayrımından kapatılacak, Haliç istikametine yönlendirilecek.
Ayrıca, ihtiyaç halinde E-5 kuzey yol Mecidiyeköy ayrımı kapatılacak, alternatif Çağlayan Haliç istikametine yönlendirilecek. E-5 Güney Yol Mecidiyeköy ayrımı da ihtiyaç halinde kapatılacak, trafik akımı Zincirlikuyu Levent istikametine verilecek."
Emniyet'ten yapılan açıklamaya göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle 1 Mayıs Cuma günü saat 06.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak ve alternatif yollar şöyle:
SARAÇHANE PARKI VE ÇEVRESİNDE GEREKTİĞİNDE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR
-Fevzipaşa Caddesi
-Macar Kardeşler Caddesi
-Atatürk Bulvarı
SARAÇHANE VE ÇEVRE TEDBİRLERİ İÇİNDE KULLANILABİLECEK ALTERNATİF CADDELER
-Abdülezelpaşa Caddesi
-Kadir Has Caddesi
-Ragıp Gümüşpala Caddesi
-Haliç Caddesi
-Şehzadebaşı Caddesi
BEYAZIT MEYDANI VE ÇEVRESİNDE GEREKTİĞİNDE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR
-Ordu Caddesi
BEYAZIT MEYDAN VE ÇEVRESİNDE KULLANILABİLECEK ALTERNATİF CADDELER
-Vatan Caddesi
-Millet Caddesi
-Türkeli Caddesi
-Koska Caddesi
-Hayriye Tüccarı Caddesi
TAKSİM, ŞİŞLİ, MECİDİYEKÖY VE GENİŞ ÇEVRESİNDE TRAFİĞE KAPATILACAK VE ALTERNATİF YOLLAR
-Şişli Mecidiyeköy ortaklar kavşağından Taksim istikametine kapatılacak, trafik akımı Ortaklar Caddesinden Esentepe istikametine yönlendirilecektir.
-Şişli Bomonti Tüneli Dolmabahçe istikametine kapatılacak, trafik akımı Akar Caddesinden Çağlayan ve Piyale Paşa Bulvarına yönlendirilecektir.
-Şişli Kuştepe kavşağından, Geçit Sokak istikametine gitmek isteyen akım, Kuştepe kavşağından kapatılacak trafik Çağlayan istikametine yönlendirilecektir.
Çağlayan Hürriyettepe kavşağından Şişli istikametine gitmek isteyen akım Hürriyettepe kavşağından Darülaceze Caddesi istikametine yönlendirilecek.
-Akar Caddesi istikametinden Hürriyettepe kavşağına gelen akım, Hürriyettepe kavşağından Çağlayan istikametine yönlendirilecektir.
-Darülaceze istikametinden Okmeydanı istikametine gitmek isteyen akım Okmeydanı kavşağından kapatılacak Odese Bulvarına yönlendirilecektir.
-Piyalepaşa bulvarından gelen akım Okmeydanı istikametine kapatılacak, Sadabat Viyadüğü istikametine yönlendirilecektir.
-Piyalepaşa Bulvarından Dolapdere istikametine gelen akım Dolapdere kavşağından Taksim Yedikuyular istikametine kapatılacak, Trafik Dolapdere kavşağından Piyalepaşa Bulvarı'na geri yönlendirilecektir.
-Kasımpaşa Tuz Ambarı ışıklardan Şişhane Tarlabaşı Bulvarı istikametine kapatılacak, trafik Tuz Ambarı ışıklardan Hasköy istikametine yönlendirilecektir.
-Unkapanı Köprüsü'nden Taksim istikametine giden akım köprüye girmeden Ragıp Gümüş Pala ve Abdülezelpaşa Caddesi'ne yönlendirilecektir.
-Sirkeci'den Galata Köprüsü Karaköy istikametine gelmek isteyen akım kapatılacak Ragıp Gümüş Pala Caddesi'ne yönlendirilecektir.
-Ortaköy'den Çırağan Caddesi Beşiktaş istikametine gitmek isteyen akım, Ortaköy'den kapatılacak Dereboyu Caddesi ve Bebek istikametine yönlendirilecektir.
-Beşiktaş Eski Yıldız Caddesi, Barbaros Bulvarı, ara sokaklardan çıkan akım Balmumcu Kavşağı Zincirlikuyu istikametine yönlendirilecek.
-Nişantaşı Kavşağı Rumeli Caddesi istikametine kapatılacak, Nişantaşı kavşağından Fulya istikametine yönlendirilecek.
-Teşvikiye Hüsrev Gerede Caddesi istikameti kapatılacak, Nişantaşı Kavşağı istikametine yönlendirilecek.
-Ihlamur kavşağından Şair Nedim Caddesi istikametine kapatılacak, Ihlamur Kavşağından Fulya istikametine yönlendirilecek.
-Kadırgalar Caddesi Taksim ve Küçük Çiftlik Caddesi istikametine kapatılacak trafik akımı Bomonti Tünel istikametine yönlendirilecek.
-Barbaros Bulvarı Beşiktaş istikametine Balmumcu kavşağından kapatılacak, Balmumcu Kavşağından Levent Sarıyer istikametine yönlendirilecek.
-Boğaziçi Köprüsü kuzey istikametinden geliş (Sait Çiftçi) Beşiktaş Ortaköy ayrımından kapatılacak, Haliç istikametine yönlendirilecek.
-İhtiyaç halinde E-5 kuzey yol Mecidiyeköy ayrımı kapatılacak, alternatif Çağlayan Haliç istikametine yönlendirilecektir.
-E-5 Güney Yol Mecidiyeköy ayrımı ihtiyaç halinde kapatılacak, trafik akımı Zincirlikuyu Levent istikametine verilecektir."
2015 Genel Seçim Sonuçları sayfamızdan seçim gününde sonuçları takip edebilirsiniz.
2015 Genel Seçim Haberleri ile ilgili tüm gelişmeleri sayfamızdan okuyabilirsiniz.
AK Parti 2015 Milletvekili Adayları Listesi
CHP 2015 Milletvekili Adayları Listesi
MHP 2015 Milletvekili Adayları Listesi
HDP 2015 Milletvekili Adayları Listesi
Diğer Partilerin 2015 Milletvekili Adayları Listesi
AK Parti Seçim Beyannamesi
CHP Seçim Beyannamesi
MHP Seçim Beyannamesi
HDP Seçim Beyannamesi
Diğer Partilerin Seçim Beyannamesi
Genel Seçim Anketleri
2015 Genar Seçim Anket Sonuçları
2015 Anar Seçim Anket Sonuçları
2015 Denge Seçim Anket Sonuçları
2015 Pollmark Seçim Anket Sonuçları
İstanbul'da kapalı olan yollar açıklandı. 1 Mayıs'ta İstanbul'da bazı yollar kapalı olacak. Peki 1 Mayıs nedeni ile İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Alternatif yollar neresi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeni ile İstanbul'un bazı ilçelerinde bulunan yollar kapatılacak. Cuma günü sabah 6.00'dan itibaren kapanacak yollar ve alternatif yollar haberimizde. İşte İstanbul'da trafiğe kapalı olan yollar ve alternatif yollar.

Editör: Wan Haber