Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, Van OSB Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 25 Şubat-6 Mart tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak. 81 ilden 100’den fazla firmanın stant açacağı fuarda başka illerden getirilen farklı lezzetler Vanlılarla buluşacak. Çeşitli etkinliklerin de olacağı fuara katılacaklar için Şişli Öğretmen Evi ve Beşyol Halk Eğitim Merkezi önünde her saat başı ücretsiz servisler kalkacak. 

‘Farklı lezzetler Vanlılarla buluşacak’

Fuarla ilgili Wan Haber’e konuşan Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi Yetkilisi Özgür Can Çelik, fuarın geçmiş fuara göre daha kalabalık geçeceğini belirtti. Fuara değinen Çelik, “Pandemi sürecinden dolayı fuarlara ara verildi. 29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında 6. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarını açtık. Fuara yoğun bir katılım oldu. 25 Şubat-6 Mart tarihleri arasında 7. Yöresel Ürünler fuarını ziyaretçilere açacağız. Bu fuarımıza 81 ilden 100’den fazla marka ve firma katılım sağlayacak. Farklı tatları Vanlılarla buluşturacağız. Fuara katılanlar tahin, pişmaniye ve lokumun nasıl yapıldığını görecekler. Bunun yanı sıra çocuklar için etkinlikler olacak” dedi. 

‘50 binin üzerinde’

Çelik, 50 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini ifade ederek, “Bu fuarın daha kalabalık geçeceğini düşünüyorum. Tahminen 50 binin üzerinde ziyaretçi bekliyoruz. Fuara gelmek isteyenler Hz. Ömer Camii önünde kalkan servislerle gelebilecekler. Keyifli ve güzel bir fuar olacak. Tüm halkımızı fuara bekliyoruz” diye konuştu.

Fatma Polatcan / WanHaber.com ÖZEL

Editör: Wan Haber