Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Vanspor’a moral ziyaretinde bulundu. 

Şahabettin Özarslaner Tesislerinde gerçekleşen ziyarete, Vanspor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Avcı, İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Türkmen Kaya, Kamu Kurumları ile ilişkilerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ürüm, Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Kara, Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Emre Aykaç, Genel Sekreter Serdar Kartal, Ankara Temsilcisi Özgür İlhan Meriç ve Kulüp Avukatı Emrah Borazan eşlik etti. 

Vanspor’un kurumsal çalışmaları, kadın futbol takımı ve yeni kurulan Vanspor TV hakkında bilgiler alan Vali Bilmez, yapılan çalışmaları başarılı bulduklarını, takımı şampiyon olarak görmek istediklerini ve her zaman takımın arkasında olacaklarını ifade etti. 

Ziyaretin ardından Vanspor’un antrenmanını izleyen Vali Bilmez ve İl Emniyet Müdürü Aydın, futbolculara ve teknik ekibe başarılar diledi. 

Ziyaretin ardından Vali Bilmez, İl Emniyet Müdürü Aydın ve Genel Sekreter Çelikel, Vanspor’a üye oldu.

Editör: Wan Haber