Tercihinizi ister ormanlık alanlardaki oksijeni bol kamp alanlarında kullanın ya da dilerseniz deniz ya da göl kenarındaki kamp alanlarından en cazip olan alanları seçerek kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Hadi bakalım normalleşme sürecinin başlamasıyla beraber tüm yorgunluğunuzu atmaya Ne dersiniz?

İşte Karşınızda Türkiye’de Kamp Yapılacak Alanlar

Bolu Yedigöller Milli Parkı: Türkiye’nin en çok tercih edilen kamp alanlarından biri olma özelliğini taşıyan Yedigöller Milli Parkı’nda Kamp Alanı yapmak size ve sevdiklerinize mükemmel dakikalar geçireceğiniz fırsatlar sunmaktadır. Doğa’nın her haline şahitlik edebileceğiniz Yedigöller Milli Parkı’nda bir taraftan yürüyüş yapabilir Diğer taraftan da rengarenk doğada birbirinden mükemmel fotoğraf çekerek içinde Bulunduğunuz anı ölümsüzleştirdi bilirsiniz.

Kelebekler Vadisi Ölüdeniz: Özellikle de hem yemyeşil orman hem de masmavi suları arzulayan bireylerin kelebek Vadisi’ndeki Kamp Alanı en mükemmel seçeneklerden biri olacaktır. Ulaşımı biraz zor gibi görünse de aslında oksijeni bol bir doğada ister huzur dolu bir kampı planlamak isterse de paraşüt gibi doğa sporları yaparak adrenalin dolu dakikalar yaşamak mümkün olmaktadır.

İğneada Longoz Ormanları Kırklareli
İstanbul’un hemen yanı başında algılanabilecek bir yerde dünyanın sayılı doğal güzelliklerinden bir tanesi olarak nitelendirilen longoz ormanları ile çevrili bir alanda kamp yapmak dileyen bireyler, ya da sporseverlerin, ya da doğa yürüyüşü tutkularının istikametleri kesinlikle Kırklareli olmalı.

Çamardı Aladağlar Niğde
Özellikle de çadırlarını Göl kenarına kuruo suyun sesi ile dinlenmek ve huzur bulmak isteyen doğaseverlerin kesinlikle aladağları ziyaret etmeleri gerekir. Karşınıza çıkan ilk göl enarında yer bulamazsanız hemen moralinizi bozmayın. Çünkü oralarda irili ufaklı pek çok göl bulunmaktadır. Elbet birinin yanı başında gönlümüze göre bir yer bulabilir ve doğanın huzurlu atmosferi eşliğinde kendimiz ve ailenizle beraber mükemmel dakikalar yakalayabilirsiniz.


 

Editör: Wan Haber