Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 il AK Parti teşkilatları ile gerçekleştirmiş olduğu video konferans toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu. Erken seçim iddiaları içinde üstü kapalı bir şekilde yanıt veren Recep Tayyip Erdoğan “Önümüzde hem programlarımızı uygulamak, hem milletimizle Gönül bağımızı güçlendirmek için 3 yıllık bir vakit var.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geçtiğimiz günlerde İstanbul İl Teşkilatı ile toplantı yapmış “Yarından tezi yok yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz, sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren ve bizzat sahaya inerek milletimize gidecek kendimizi anlatacak Onunda derdini dinleyeceğiz.” ifadelerini kullanmıştı. Bugün ise Tayyip Erdoğan, 81 il AK Parti teşkilatları ile gerçekleştirmiş olduğu video konferans toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Önümüzde 3 Yıllık Vakit Var

Toplantıya katılım sağlayanların bayramlarını da kutlayan Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde çıkan Erken seçim iddialarını da üstü kapalı bir şekilde cevapladı. Erdoğan konuşmasında “Önümüzde hem programlarımızı uygulama hemde milletimizle Gönül bağımızı güçlendirmek için 3 yıllık bir vakit var.” ifadelerini kullandı.

Hazmedemeyenlerin Zehirlemesine İzin Vermeyeceğiz

2023 seçimlerine kadar yoğun gayret içerisinde olunması gerektiği ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamalarında “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hazmedemeyenlerin insanımızı zehirlemesine İzin vermeyeceğiz, seçimlere kadar durmak yok yolumuza devam etmeliyiz.” Dedi.

Sağlıklı Konut Ürettiğimizi Anlatmalıyız

AK Parti’nin Önümüzdeki döneminde lokomotifi olacağını belirten Erdoğan, sağlıklı konut üretimi gerçekleştirdiklerini de konuşmasında vurguladı. Erdoğan, konuya ilişkin olarak AK Parti’nin kazandırdıklarını pek çok reform yaptığımızı sağlıklı konutlar ettiğimizi anlatmalıyız. Yıllarca sağlık alanında yaptığımız yatırımları eleştirenlerinin ne kadar içi boş siyaset yaptıkları son iki buçuk ay yaşananlarla ortaya çıkmıştır dedi.

Editör: Wan Haber