Özellikle de son zamanlarda sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli televizyon kanallarında insan grupları ya da birbirleriyle uzak fikirlere sahip olan insanlar çeşitli eleştirilerin dozunu kaçırıp hakarete varan çeşitli açıklamalarda bulunabiliyor.

Son birkaç gündür Türkiye gündemini oldukça yakından meşgul eden Sakarya Üniversitesi öğretim görevlisi Ebubekir Sofuoğlu’nun öğrenci evleri ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar gelmektedir.

Katıldığı bir televizyon programında üniversite öğrenci evleri fuhuş yuvası ifadelerini sarf eden Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi profesör Dr Ebubekir Sofuoğlu'na sosyal medyada tepkiler yağmaya başladığı. Skandal sözleri siyasetin gündemine “cuk” diye otururken Ebubekir Sofuoğlu hakkında soruşturma başlatıldı.

Kim Ne Dedi?

Sert bir dil kullanarak gazetecilik mesleğini icra etmeye çalışan Nevşin Mengü’den Ebubekir Sofuoğlu'na tepki: “sizin göreviniz öğrencilerin seks hayatını takip etmek mi? “

Olay TV sunucusu Nevşin Mengü Sakarya Üniversitesi öğretim görevlisi Ebubekir Sofuoğlu na bu sert sözlerle yüklendi.

Nevşin Mengü sofuoğluna eleştirici bombardımanına sürdürürken şu sözleri de ekledi: “Sizin başka işiniz yok mu?”

Olay TV sunucusu Nevşin Mengü’nün ana haberleri sunarken Ebubekir  Sofuoğlu'na yönelik söylediği eleştirel bazlı bu sözler kesilerek sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Akit TV’de öğrenci evleri için adeta fuhuş evleri benzetmesi yapan Ebubekir Sofuoğlu'na tepkiler dinmiyor. Olay TV sunucusu Nevşin Mengü den sonra sert bir tepki de Show TV ana haber bülteni sunucusu Ece Üner’den geldi.

Ece Üner: “Bu tarz insanların görülmesi için illa yayına çıkıp Saçmalamalarımı mı gerekiyor?” ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber