Her hafta raflara koyduğu indirimli aktüel ürünlerle müşterilerinin ilgisini çeken BİM, bu fatada birbirinden farklı ürünlerin satışını gerçekleştirecek. Peki bu hafta 5 Şubat Cuma günü BİM'de hangi aktüel ürünler var? Cuma Kataloğu yayımlandı..

BİM 5 ŞUBAT CUMA AKTÜEL KATALOĞU 1

BİM Aktüel ürünler u 5 Şubat Cuma kataloğu yayınlandı. Katalogdaki ilk sayfada cam davlumbaz,  68 parça çift dekorlu yemek takımı, emaye ocak ve ankastre fırından oluşan cam ankastre set, ışıklı kettle, çay makinesi, Türk kahvesi makinesi, filtre kahve makinesi, çelik çaydanlık ve çeşitli saklama kapları yer aldı. 


BİM 5 ŞUBAT CUMA AKTÜEL ÜRÜNLER 2

Aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasında ise anti stres yastık, lüks battaniye, yorgan, nevresim takımı, post halı, yatak örtüsü, koltuk örtüsü, mermer desenli banyo seti, mutfak önlüğü, tutaç, eldiven, ponponlu ev botu, taşlı tüylü terlik, kol çanta ve 2’li ev çorabı gibi ürünler yer alıyor

BİM AKTÜEL 5 ŞUBAT CUMA KATALOĞU 3

Aktüel ürünler kataloğunun üçüncü ve son sayfasında ise selfie ışığı, gaming klavye, elektrikli süpürge, taşınabilir şarj aleti, 4 kapak tek çekmeceli dolap, 3’lü priz, mıknatıslı kol saati ve çeşitli oyuncaklar bulunuyor.

Editör: Wan Haber