Balayında Yapılması Gerekenler Nelerdir?
Birlikte Program Yapmak: Balayı sürecinden nerelere gidilmesi gerektiği ile ilgili genel itibarıyla kadınlar karar vermek ister, fakat siz yine de gideceğiniz yere karar vermeden önce partnerinize danışın. Çünkü sizin kadar eşinizin de balayınız ile ilgili fikir yürütmesi ve çeşitli alanlarda karar vermesi en doğal hakkı olmaktadır.

Balayı Alışverişini Yapmak: Balayına çıkmadan önce kesinlikle gidilecek yer ya da mekanları uygun bir balayı alışverişinin yapılması gerekiyor Bu alışverişte mümkün ise partneriniz ile beraber yapın daha yerinde olacaktır. Bu hareket, eksiksiz balayı valizi ile daha mutlu bir tatil geçirmek mümkün olmaktadır. Tatil beldelerinde genel itibariyle fiyatlar iki üç kat daha pahalı olabilmektedir. Eksik olan bir eşyanız için önceden yapmış olduğunuz alışveriş sonrasında bu eksik ihtiyaca hemen ulaşmak ve elinizin altında bulmak bizi balayı sürecinde daha da rahatlatacaktır.

Fotoğraf Çekmek: Balayında en önemli unsurlardan bir tanesi de size ömür boyunca hatıra olarak kalacak fotoğraflardır. Sizler de gitmiş olduğunuz, görmüş olduğunuz her yeri, her anı, her kareyi fotoğraflamayı kesinlikle unutmayın. Hem geri dönmüş olduğunuzda sevdiklerinize balayınız ile ilgili gösterecek çok anınız olacaktır.



Balayında Yapılmaması Gerekenler Nelerdir?
Tartışma Çıkarmaktan Uzak Durun: Balayı süresi zaten çiftler açısından çok kısa sürmektedir. Sayılı olan bu zaman dilimi içerisinde tartışma çıkaracak çeşitli konuların konuşulmasından uzak durulması gerekiyor. Tartışma, her iki tarafı da huzursuz edecek davranış biçimidir. Bu nedenle balayının geri kalan zamanı mutsuz geçecektir. Tartışma çıkaracak tutum ve davranışlardan uzak durmak, çiftlerin balayı sürecinde daha keyifli dakikalar yaşamalarını sağlayacaktır. 

Hassas Olmayın: Balayı süresince alıngan yada hassas bir tavır sergilemekten uzak durun. Bazı zaman dilimlerinde partneriniz düşünceli davranmayabilir. Fakat bu konuyu fazla uzatıp fazla büyütmeye, karşınızdaki kişinin canını sıkmaya ve onu mutsuz edecek herhangi bir düşünce ya da konuşma sergilemeyin.

Editör: Wan Haber