Hakkı ödenmez, yolumuzun aydınlatıcıları. Onlara hiç iyilik bile yapmasak, sadece var olduğumuz için bile kendilerinden daha çok severler, anne babalarımız bizleri. Bebekken sadece gülüşümüzü duyup görmekle dünyanın tüm hazinelerinin onların olduğu düşünürler. Bizler de büyüyüp bu sahip olduğumuz en değerli hazinenin yani anne babamızın hep mutlu hep huzurlu olmasını istediğimiz için yüzlerini güldürecek şeyler yapmaya çalışırız. Sürpriz ziyaretler, sık sık hatırlarını sormak, rahat ettirmek için uğraşmak, saygımızı ve sevgimizi devamlı olarak korumak ve zamanı geldiğinde hediyelerle hayatlarını daha heyecanlı bir hale getirmek. İkisini de ilgilendiren hediyeler olduğunda sevinç daha da büyür. Günlük yaşamları genellikle nasıl ilerliyor, sıklıkla evdeler mi yahut iş hayatı zamanlarının çoğunu alıyor mu, bilemeyiz ancak yüzlerindeki en büyük gülümsemeyi neyin yapabileceğini çok biliyoruz! Hayatın zorluğu ve sıkıcılığına asla boyun eğmeden daima gülmemiz için çalışan bodo.com deneyim hediyeleri internet mağazası, Anne Baba Hediyeleri ile yüzünüzde güller açtırıyor! Yaşamanın, nefes almanın, gökyüzüne bakabilmenin bile ne denli değerli ve mutlu edici olduğunu bodo deneyim hediyeleriyle daha iyi anlayacaksınız.

Anne Babaya hediye önerileri

Yaşamını çocuklarının iyiliği ve mutluluğuna adayan ebeveynlerin de ara sıra eğlenmeye, farklı etkinliklere ve gezilere katılmaya, yalnızca kendilerini mutlu edebilecek deneyimler yaşamaya hakları var! Bu fırsatı onlar kendilerine vermiyorsa sizler bodo sürprizleriyle verebilirsiniz. Kirli ve gürültülü şehir hayatı, gençlerin her ne kadar alışkın olduğu bir yaşantı olsa bile yetişkin insanlar doğayı, temiz havayı, yeşili ve canlıların oradaki uyumla yaşayışını özleyebilir, bu özledikleri ortamı onlara yeniden ve çok güzel etkinliklerle yaşatacak olan, ‘’İki Kişi için Ormanda At Gezisi’’ deneyimi bodo’da. Teknolojiyi yakından ve dikkatle takip etmiyorlarsa çok şeyi kaçırıyorlar demektir. Ebeveynlerinizin sanal gerçeklikte şaşkınlık ve heyecan dolu bir gün geçirmesini istemez miydiniz? ‘’İki Kişi için Sanal Gerçeklik Oyunu’’. Hem farklı bir aktivite hem de günlerce sohbeti edilecek eğlence! Sup tahtası üzerinde kürek çekerek grup liderinin takip edildiği, adrenalin ve huzurun bir arada yaşandığı bir deneyim, ‘’Arkadaş Grubu için Stand Up Paddle Turu’’. Böyle birbirinden zevkli bodo deneyimleriyle ailenizin yaşam enerjisini yükseltin.

Anne Babaya hediye fikirleri

Bu deneyimler ikisine de sürpriz olacağı için her ikisinin de zevklerine ve merak alanlarına göre tercihler yapmalısınız. Örneğin yemek yemek kadar yapmaktan da keyif alıyorlarsa hem sosyal aktivite hem de yeni lezzetler öğrenecekleri, ‘’İki Kişi için Et Yemekleri Yapım Dersi’’. Sanatla ilgilenmek kişiye benzersiz bir dinginlik, pozitiflik kazandırır, ‘’İki Kişi için Resim Atölyesi’’ sayesinde artık diledikleri yerde, onları mutlu edecek bir hobi kazanmış olurlar. Ruhu genç olan insanlar, büyük eğlencelere asla hayır demez, ‘’Aile için Melen Çayı Rafting’’. ‘’İki Kişi için Çömlekçi Çarkında Seramik Atölyesi’’, sihir yapmak gibi bir his verir insana, küçük dokunuşların ne çok şeyi güzelleştirebileceğini öğretir. bodo şaşırtır sizi!

Editör: Wan Haber