26 Mayıs 2021 kanlı ay tutulması astroloji meraklıları tarafından büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı. Özellikle kanlı ay tutulmasının nereden ve nasıl görüneceği herkes tarafından merak ediliyor. 26 Mayıs kanlı ay tutulması saat kaçta olacak? 26 Mayıs ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? 26 Mayıs ay tutulması saati ve detaylar haberimizde...

26 Mayıs yay burcunda ay tutulması saat kaçta?
26 Mayıs 2021 yay burcunda ay tutulması meydana gelecek. Kanlı ay tutulması olarak da bilinen bu ay tutulması 26 Mayıs Çarşamba günü 27 Mayıs perşembe gününe bağlayan gece yaşanacak ve Çıplak gözle dünyanın birçok ülkesinden görülecek. Gece saatlerinde başlayacak olan tutulma Türkiye'den de izlenebilecek.

Kanlı ay tutulması ne demek ne anlama geliyor?
Kanlı ay tutulması, ay tutulması sırasında güneş ışınlarının atmosferde geçtiği esnada dalga boylarına göre renk değiştirmesi anlamına geliyor. Tutulma sırasında uzun dalga boyunda olan kırmızı ışık atmosferde dağılmadan ilerliyor ve bu nedenle gün içinde gökyüzü mavi görünürken güneş doğarken veya batarken kızılımsı bir görüntü ortaya çıkıyor. Ay tutulması sırasında da Kızıl dalga boyları ayı aydınlatacağız için ayın rengi kırmızı ya da kan renginde görünüyor.

26 Mayıs 2021 kanlı ay tutulması burçlara etkileri
26 Mayıs 14.13’te yay burcunda meydana gelecek olan ay tutulmasının burçlara etkileri de merak ediliyor. 26 Mayıs günü meydana gelecek olan ay tutulması astrolojik anlamda Bazı konuların sonlanması eşyalar ve belli konuların ortaya çıkması anlamına gelecek. Ay tutulması sürecinde ortaya çıkan gerçekler insanları karar almaya ve sonuca götürecek. 26 Mayıs kanlı ay tutulması etkileri 6 ay sürecek.

Editör: Wan Haber