Tüm dünyayı saran krooanvirüs pandemisi ülkemizde de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bununla birlikte Türkiye'de bir çok kurumda olduğu gibi bankalar da mesai saatlerinde değişikliğe gidiyor. Peki Denizbank güncel mesai ve çalışma saatleri nasıl? Banka hangi saatler arasında çalışıyor ve kaçta açılıyor kapanıyor? İşte Denizbank müşterilerinin merak ettiği soruların cevabı...

DENİZBANK GÜNCEL MESAİ VE ÇALIŞMA SAATLERİ

DenizBank Koronavirüsle mücadele kapsamında önlemler alınırken 12.00 ile 17.00 arasında vatandaşlara hizmet vermişti.Nromalleşme ile beraber Türkiye Bankalar Birliği tarafından alınan karar ile DenizBank çalışma saatlerini yeniden düzenledi. 

Denizbank internet sitesinden yaptığı açıklama ile 14 Ocak 2021 tarihi itibarıyla tüm şubelerinde 09.00-12.30 ve 13.30-17.00 saatleri arasında hizmet vereceklerini duyurdu.

DENİZBANK KAÇTA AÇILIYOR KAPANIYOR?

Türkiye'nin tüm şehirlerinde Denizbank sabah 9 ile akşam 17:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Banka öğle arasında ise saat 13:30 ile 13:30 saatleri arasında kapalı oluyor. Müşterilerin bu saatler dışında işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. 

Editör: Wan Haber