Güncel

Modelliği bıraktı! Bakın şimdi ne iş yapıyor...

Abone Ol

Rose, ülkenin Kent kontluğunda bulunan bir yaşlı bakımevinde çalışmaya başladı.

Londra'daki bir modellik ajansı ile anlaşan ve bugüne kadar dünyaca ünlü onlarca marka ile çalışan İngiliz model Harriet Rose, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle mesleğine ara verdi.

Kariyeri boyunca dünyaca ünlü firmalar için podyumda yürüyen İngiliz model Harriet Rose, koronavirüs nedeniyle mesleğine ara verdi. Rose, İngiltere'nin Kent kontluğunda bir bakımevinde çalışmaya başladı

Yeni işi için "Zor olduğunu söylemek yetersiz kalır. Ancak bu süre zarfında herhangi bir koronavirüs vakasına rastlamadığımızı büyük bir mutlulukla söyleyebilirim" dedi.

Harriett Rose, uzun saatler boyunca çalıştıklarını, yeteri kadar uyuyamadıklarını söyleyerek "Ama pes etmiyoruz, biz buna değeriz" ifadelerini kullandı.

Instagram hesabından üniforma ile fotoğraf paylaşıp haberi duyuran Rose koronavirüsün bir ay önce, pik yaptığı sırada bakımevi sakinlerinin güvenliğini sağlamak için bakımevine taşındığını belirtti.

Genç model koronavirüsten korunmak için herkesin evde kalması ve sosyal mesafe kurallarına uyması gerektiğini hatırlattı.