Senet herhangi bir borç alışverişinin garanti altına alınması amacıyla karşılıklı iki taraf arasında düzenlenmiş bir evraktır.

Normal gündelik hayatta senet mali yani finansal, daha doğrusu parasal bir değer taşıdığı için aslında ekonomik açıdan rüya sahibinin problemlerini geride bırakacağını ve rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Normal gündelik hayattaki Ticari ilişkilerde sıklıkla kullanılan senedin rüyada görülmesi acaba hangi anlamlara gelmektedir.

Başta İslam alimleri olmak üzere diğer Rüya yorumcularına göre rüyada senet görmek aslında senedin dünyevi hayatta ne için kullanıldığına bakılarak en doğru yorumun yapılabileceğini göstermişlerdir. Bu da daha çok borç alışverişinin yapılmaya başlandığını, kişinin hayatına çeki düzen vermesi gerektiğini, yapacağı ya da bulunacağı Ticari ilişkilerde karşı tarafa fazla güvenmemesi gerektiği gibi pek çok yorumlara tekabül etmektedir.

Rüyada Ödenmiş Senet Görmek

Eğer ki rüyayı gören kişinin borcu var ise borcunu ödeyeceğine işaret eder. Genel itibarıyla rüya yorumu yapan İslam alimlerine ve diğer din bilginlerine göre bir kişinin rüyasında borçlu olduğu senedi ödenmiş bir şekilde görmesi maddi problemlerden kurtulması olarak tabir olmaktadır. Rüyada ödenmiş senet görmek rüyayı gören kişinin içine düşmüş olduğu problemli günleri atlatacağı anlamına gelir.

Rüyada ödenmiş senet görmek ya tıpkı dünyevi hayatta olduğu gibi bir senedin karşılığı olan borç ifasının yerine getirildiği anlamlarına gelmektedir Bu durum Aslında rüya sahibinin rahata kavuşacağız şekillerde de yorumlanmaktadır.

Rüyada Senet Yırtmak

 Senet, genel itibariyle bir borç anlaşması manasına geldiği için rüyada senet yırtmak aslında borç ve sıkıntılardan çok kısa süre içerisinde kurtulma anlamına gelir. Rüyada senet yırttığını görmek uğraş ya da ticaret konusunda çeşitli başarıların elde edilmesini ve bir başkası ile arkadaşlık kurulması anlamlarına gelir.

Editör: Wan Haber