Tüm bu sebeplerden dolayı hobiler, bireyler açısından oldukça kritik olmakla beraber aynı zamanda her yıl rağbet gören hobilerde değişimler meydana gelmektedir. 2020 senesinin ciddi bir biçimde etkilemiş olduğu hobi dünyası değişime uğrarsa da aslında son 3 sene içerisinde de ciddi biçimde yükselişte olan ve rağbet gören baz hobileri görmek mümkündür. Bu makalede son 3 yıl içerisinde rağbet gören hobilerin neler olduğunu sizlere anlatmaya çalışacağız.

Dans

Bireylerin klasikleşmiş zamanlardan beri hayatlarında bulunan dans, her dönem değişimlere uğrasa da aslında her zaman trend olmayı da başarmaktadır. Bir rahatlama ve terapi meditatif yönü olan dans ise son senelerde hiç olmadığı kadar büyük oranlarda ilgi artış göstermektedir.

Dizi ve film kültürü

Teknolojinin ciddi manada film  ve dizi izleme hobilerini etkilediğinin farkında mısınız? Dizi ve filmlere olan rağbet, teknolojinin gelişim göstermesi ile beraber artış göstermektedir. Film ve dizi izlemeyi bir hobi olarak kabul edecek olursak eğer, son senelerde bu hususta ciddi manada bir artıştan söz edebiliriz. Hemen hemen herkesin kesinlikle telefonunda bulunan film ve dizi uygulamaları bu hobinin ne kadar ciddi seviyelere ulaştığının açık bir göstergesidir.

Editör: Wan Haber