Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, yeni filminin çekimleri sırasında sette kurusıkı tabancayla görüntü yönetmenini yanlışlıkla öldürdü. Olayın şoku hala devam ederken, sizlerle olayın detaylarını paylaşacağız.

Alec Baldwin Hapise Mi Girecek?

Oscar'a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında görüntü yönetmenini öldürürken, filmin yönetmenini de yaraladı. Bölgedeki polis merkezinden yapılan açıklamaya göre; Baldwin, bir sahnenin çekimi esnasında kurusıkı tabancayı ateşledi.

Ölen görüntü yönetmeni Halyna Hutchins

Fakat silahtan çıkan mermiler görüntü yönetmenine ve filmin yönetmenine isabet etti. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins, yaşamını yitirirken, 48 yaşındaki senarist ve yönetmen Joel Souza ise yaralandı. Souza'nın sağlık durumu hakkında açıklama yapılmadı.

The Santa Fe New Mexican adlı yerel bir gazete, Alec Baldwin'in polis sorgusu sonrası görüntüsünü paylaştı. Baldwin'in perişan halde olduğunu gösteren karelere yer veren gazete, Baldwin'e herhangi bir suçlama yöneltilmediğini açıkladı.

Alec Baldwin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Alec Baldwin tutuklandı mı? İşte oynadığı filmler…

kaynak:mynet

Editör: Wan Haber