5 yıldızlı Rescate oteli, Türkiye’nin doğu illerinden olan ve Van şehrinde bulunan mükemmel bir otel konumundadır. 24-saat açık resepsiyon hizmetlerini sunan ve konaklama yerinde konukların katlar arası ulaşımı için asansör sistemlerini kullanabildikleri bir platform oluşturmaktadır.

Ziyaretçilerin istedikleri zaman içecek servisi yapılan ve günlük gazetelerin hazırda bulundurulduğu otel lobisini kullanmaları mümkündür. Otelin odalarının tamamında oda sıcaklığını ayarlayabilmek için klima ve merkezi ısıtma kullanılması tamamen ziyaretçilerin isteklerine bağlıdır.

Van'daki oteller ve hizmetleri

Otelin ziyaretçilere sunmuş olduğu çamaşırhane servisi her zaman müşterilerin emrindedir. Otel ödemeleri gerek kredi kartı ile gerek nakit yapmaları ziyaretçilerin tercihleri arasında yer almaktadır. komplekste konukların faydalanabilmesi amacıyla kablosuz internet hizmetleri sunulmaktadır. Konukların talepleri  doğrultusunda balkonlu odalar ya da teraslı odalar ile hizmet verilmektedir. Yüzmek isteyen misafirler için tesiste açık yüzme havuzu yer almaktadır. Otel içerisinde konaklayan misafirlerden sigara kullanan yada kullanmayan konuklar için özel odalar vardır. Otelde konaklayan kullanıcılar için tesiste kişisel bakımına özen gösteren müşteriler için jimnastik ve spor salonu kompleksleri yer almaktadır.

Van Otelleri

Otel Madi Van

Madi Otel, Türkiye’nin hangi şehrinde bulunan ve 3 yıldız sayısı ile misafirlerine hizmet veren bir tesistir. 24 saat boyunca hizmetlerini sunan ve resepsiyonu ile çok dil bilen personeli ile müşterilerini ağırlamakta olan otelin ödemelerini kredi kartı ya da nakit seçenekleri ile ödemeleri mümkündür. Misafirler tesisin olanakları arasında gezinirken ve değerli eşyalarını saklayabilecekleri otel kasaları mevcuttur. Otelin bütün odalarında soğuk bir şeyler içmek amacıyla içecekler ile donatılmış mini bar bulunmaktadır. Ayrıca bütün bunların yanında otelde atıştırmalık bir şeyler yemek, içecek ya da sohbet edip dinlemek isteyen konuklar için otel bünyesinde bulunan restaurant 24 sat boyunca müşterilere hizmet vermektedir.

Misafirlerin otel içerisinde yemek yiyebilecekleri Restaurant Otel içerisinde yer almaktadır.

Van Grand Hotel

Van Şehir Merkezinde Otel

Grand Hotel: Modern mimari yapısıyla, kaliteli hizmet anlayışı ile değerleri ortak bir potada eriten Otel Grand Van misafirlerin rahatları için her şeyi özenle planlayarak ve tasarlayarak yepyeni bir binada, yepyeni bir hizmet anlayışı ile işlerine duydukları heyecan ve konuklarına verdikleri değer ile Van şehrinin merkezinde misafirleri için özel bir konfor sunmaktadır.

Özellikle de il dışından gelen yabancı misafirlerin rahat edebilecekleri ve ev ortamı konforunu yaşayacakları bir otel olma özelliğini taşıyan Grand Otel, özellikle de Van’ın sembollerinden biri olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Editör: Wan Haber