Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Türk Telekom Grubu şirketi AssisTT'in İpekyolu ilçesine açacağı çağrı merkezi binasında incelemelerde bulunarak şirketin İdare İşleri Operasyon Müdürü Ahmet Öznaneci'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İLK ETAPTA 650 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Yaklaşık bir yıldır Van’da AssisTT’nin çağrı merkezi kurma çalışmaları yürüttüğünü belirten Vali Bilmez, merkezde ilk etapta 650 kişinin istihdam edileceğine dikkat çekti. 

Çağrı merkezinin açılmasının ildeki gençlere iş imkanı sağlaması noktasında önemli olduğunu vurgulayan Vali Bilmez, şöyle konuştu:

"İlimizin işsizliğine bir nebzede olsa katkı sunacak bu çağrı merkezinde 650 gencimiz hayırlısıyla Ağustos alında işe başlayacak. Bu sayının kısa bir süre sonra 1500'e çıkacağını umut ediyoruz. Firmanın böyle bir çabası var. 650 gencin işe başlayacak olmasını göz önünde bulundurarak firmanın teklif ettiği kirayı kabul eden bina sahibi ve iş insanı Zahir Kandaşoğlu'na teşekkür ediyorum. İlimizdeki çimento ve şeker fabrikasından daha fazla istihdam sağlayacak olan çağrı merkezi, faaliyete geçtikten sonra istihdamı en fazla olan işletme olacaktır. Kentimizde bu yatırımı yapan AssisTT şirketi yöneticilerine Van halkı adına teşekkür ediyorum."

VAN'A HAYIRLI OLSUN

Şirketin İdare İşleri Operasyon Müdürü Ahmet Öznaneci çağrı merkezini Van'a kurmak için geçen yıldan bu yana yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. 

Yer bulma konusunda Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez ve iş insanı Zahir Kandaşoğlu’nun kendilerine destek verdiğini dile getiren Öznaneci, çağrı merkezinin Van'a ve bu ülkenin evlatlarına hayırlı olmasını diledi.

KANDAŞOĞLU'NDAN BÜYÜK DESTEK

Bina sahibi Zahir Kandaşoğlu da, ilde istihdama katkı sağlayarak işsizliği bir nebZe olsun azaltmak adına çağrı merkezine ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: Wan Haber