Haber: Fazıl ERÜŞ

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) öncülüğünde 15 Mart - 5 Nisan tarihleri arasında "Van Alışveriş Günleri" düzenlenmesi planlanıyor.

VAN TSO KOLLARI SIVADI
Van TSO, kentte iş dünyasının ve tüketicinin kazanmasını sağlamak, ticareti canlandırmak, piyasaya hareketlilik kazandırmak, Van'da yaşayanlara ve Van'da kazananlara ortak faydalar sağlamak amacıyla "Van Alışveriş Günleri " adı altında düzenleyeceği kampanyanın çalışmalarına başladı.

"İSTEYEN HER FİRMA KATILABİLİR"
"Van Alışveriş Günleri" çerçevesinde Van'da düzenlenecek olan etkinliklerin ve indirimlerin şimdiden bir heyecan uyandırdığını belirten Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, "Birçok firma ile görüştük ve görüşmelerimiz de devam ediyor. İsteyen her firma bu kampanyaya katılabilir." dedi.

"HALKIMIZ UYGUN FİYATA ALIŞVERİŞ YAPACAK"
Van'daki ticareti hareketlendirmek ve halkın ihtiyaç duydukları ürünleri indirimli alabilmelerini sağlamak için böyle bir kampanya başlattıklarını ifade eden Takva, "Van Alışveriş Günleri" çerçevesinde halkımız uygun fiyata alışveriş yapacak. Ayrıca İranlıların Van'a akın ettiği bir tarihte bu kampanyayı yapmayı planlıyoruz. Asıl hedeflerimizden biri de budur. Şimdiden kampanyamıza destek veren tüm firmalara, esnaflara ve halkımıza teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Kaynak: Prestij Gazetesi

Editör: Wan Haber