Son zamanlarda meydana gelen coronavirüs salgınının hayatı her açıdan olumsuz etkilemesinin ardından Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bütün imkanları ile vatandaşları için seferber olmaya karar vermiştir.

Bir taraftan yardım destek paketleri açıklanıp halka 1000 tl’lik pandemi destekleri dağıtılırken diğer taraftan özellikle de esnafların kepenk kapatmalarından dolayı meydana gelen zararlarının bir nebze olsun karşılanması ya da rahat nefes alabilmeleri amacıyla özellikle de kamu bankaları başta olmak üzere çeşitli bankalar, çeşitli kriterlerin taşınması koşulu ile vatandaşlara esnaf kredisi paketlerini açıklamaktadır. Esnaf kredisi kullandıran bankalardan bir tanesi de Vakıfbanktır.

Vakıfbank esnaflara özel olarak 36 aya Varan vadeler ve uygun faiz oranları ile 20.000 TL’den 50 bin TL’ye kadar kredi kullanma imkanı sunmaktadır. Vakıfbank esnaf kredisi nasıl alınır?hakkında merak edilenlerin tümünü haberimizin içerisinde ulaşabilirsiniz.

Vakıfbank Esnaf Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank esnaf kredisi almak amacıyla vatandaşlar tarafından başvurular bankaların resmi İnternet sitelerinden ya da banka şubelerinden direkt bir şekilde gerçekleştirilmektedir. VakıfBank’ın internet sitesinden ya da direkt şubeye giderek yapılan kredi başvurularında başvuru formunu doldurduktan sonraki takip eden günlerde kredi başvurusunda bulunan kişinin kredi alma uygunluğu için gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra başvurunun olumlu bulunması durumunda vatandaşların taraflarına bilgilendirilme yapılır.

Vakıfbank Esnaf Kredisi Başvuru Ekranı

Vatandaşların taraflarına kredi başvurusu ile ilgili pozitif sonuçlu yapılan bilgilendirmenin hemen ardından vatandaşların şubeye gitmelerine gerek kalmadan VakıfBank mobil internet bankacılığı ve Çağrı Merkezi uygulamalarından kredilerini kullanarak anında hesaplarına aktarmaları mümkündür. Vatandaşların başvurularının olumsuz bir şekilde sonuçlanması halinde de ayrıca yine vatandaşların taraflarını bilgilendirme yapılmaktadır.

Vakıfbank Esnaf Kredisi Şartları Nelerdir?

Vakıfbank esnaflara özel olarak 36 aya Varan vadeler ve uygun faiz oranları ile 20.000 TL’den 50 bin TL’ye kadar kredi kullanma avantajı sunmaktadır. Ayriyeten Vakıfbank’tan esnaflara özel üç farklı geri ödeme seçenekleri de bulunmaktadır.

  1. Taksit ertelemeli ödeme planı
  2. Değişken taksitli ödeme planı
  3. Sabit taksitli ödeme planı

Vakıfbank esnaf destek kredisi kampanyalarından kredi kullanılabilmesi amacıyla Ayrıca businesscard ve kredili bankomat ürünleri alınması ve bankanın kredi haricinde müşterisi olma zorunluluğu da bulunmaktadır.

Editör: Wan Haber