Operatörlerin yanı sıra aynı zamanda TTNET internet hattına da Kredi verilmesi avantajı sağlamaktadır. Ayrıca TTNET kredinin sorgulanması da yapılabilir. İçeriğimizde sizlere TTNET ve Türk Telekom hatlarına kredinin verilmesi ile ilgili bütün detayları anlatacağız. Hadi şimdi buyurun hep birlikte makalemizi okuyalım ve Türk Telekom GSM hat üzerinden kredi alma işlemlerinin nasıl yapıldığını öğrenelim.

Türk Telekom başta uydu alıcısı özellikleri ile ilgili çekim gücünü arttırma faaliyetlerinin yanı sıra aynı zamanda tüketicilerine ya da kullanıcılarına çeşitli kredi kullanma avantajlarını da sunmaktadır.

Finansal kuruluşlar başta olmak üzere Türkiye’de yasal bir şekilde faaliyet gösteren bankalar tüketicilere kredi kullandırmak amacıyla gerekli olan şartları minimize etmeye çalışmaktadır.

Türk Telekom İhtiyaç Kredisi

Şu anda Türk Telekom ismi ile tanıdığımız bu operatör daha önceden Avea ismi ile faaliyetlerine devam etmekteydi. Her geçen gün çeşitli kampanya ve avantajlar ile kullanıcıların karşısına çıkmakta olan bu operatör, faturalı hatlara da kredi verilir diye söylemleri yayımladı. Bankalardan kredi çekmekte zorlanan müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşların da öne sürmüş oldukları bu haberden yararlanmak adına çeşitli araştırmalar yapılmaya başlandı. İlk etapta çok inandırıcı bir haber gibi gelmezse de aslında doğruluğu %100 kanıtlanmıştır. Yani Türk Telekom ihtiyaç kredisi veriyor.

Yukarıda anlatıldığı gibi Türk Telekom aracılığı ile 5.000 TL’ye varan kredi imkanı sağlanmaktadır. Fakat bunun için çeşitli koşulların yerine getirilmesi gerekiyor. Operatör bayileri hattı faturalı olan vatandaşların ihtiyaç kredisi kullanmalarına imkan tanımaktadır. Kredi kullanmak amacıyla belirlenmiş olan en önemli koşul budur. TL yüklemeli faturasız hatlara kredi verilmemektedir. Operatörü üzerine özellikle de ihtiyaç kredisi almak amacıyla diğer koşullar ise aşağıda belirtilmiştir.

Kredi Çekmek İçin Gereken Şartlar Nelerdir?

  • Hattın faturalı olması gerekiyor
  • Faturasız hatların üzerine ihtiyaç kredisi uygun uygulaması gerçekleştirilmemektedir.
  • Telefon faturalarını düzenli ve eksiksiz bir şekilde yatırılmış olması gerekecektir.
  • Yatırılmamış ya da geçmişten gelen bir borç var ise yeri krediyi alamama durumu ortaya çıkacaktır.
  • Faturalı hattın ihtiyaç kredisine başvuru tarihini takip eden son 6 ay içerisinde aktif bir şekilde kullanılıyor olması da ayrıca aranan diğer şartlar arasında yer almaktadır.

Yukarıda bahsi geçen GSM hattı üzerinde kredi alma ile ilgili işlemlerin gerçekleştirilmesi için maddeler halinde sıralanan bütün koşulların eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi gerekir. Böylelikle tüketiciler istedikleri kredi çeşitlerini kullanabilir.

Editör: Wan Haber