Kamu bankaları taşıt kredisi, tatil kredisi başvuru şartları nelerdir? işte bütün detaylar haberimizde... tatil kredisi nedir tatil kredisi nasıl alınır sorusu seyahat planları yapan ve tadını çıkmak isteyen bireyler için gücü bulunmayanlar aracılığı ile yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı kamu bankalarının birçok başlıkta Kredi paketleyici halka duyuruldu tatil kredisi ve bu duyurulan başlıklar arasında yer almaktadır.



Tatil Kredisi Nedir, Nasıl Alınır?

Tatil Destek Tüketici Kredisi
Tatil yapmak isteyen vatandaşlar, ilgili bankalar tarafından maaş alan emekli ve çalışan müşterilerin seyahat ve tatil masraflarının finansman gereksinimlerinin uygun koşullarda yerine getirilmesinin yanı sıra Turizm sektörünü de desteklemek amacıyla kamu bankaları ile anlaşma yapacak seyahat acentelerine tatil paketleri satın almak için başvuran müşterilerimize; 10.000 TL’ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sunulacaktır söz konusu kredinin 1 ve 2. Taksitleri ilgili firma ve banka tarafından ödenecek müşterilerimizin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacaktır bu kapsamda müşterilerimizin kullanacağı kredinin faizi aylık yüzde 0,67 oranına denk gelmektedir. 

Tatil Destek Kredi Kartı Uygulaması
Seyahat acenteleri ile gerçekleştirilecek mutabakatlar ile yurttaşlarımıza tatil paketlerini kredi kartları aracılığı ile 3 ay boyunca ödemesiz, akabinde 15 taksit halinde ödeme ile toplam 18 ay peşin fiyatına faizsiz satın alabilmeleri sağlanacaktır. Üye işyeri kampanya anlaşması gerçekleştiren firmalar bankaların web sitelerinde yayınlanacak.

Yukarıdaki paragrafta da anlatıldığı gibi Özellikle de koronavirüsü sürecinin yavaş yavaş sona gelinmesinden sonra evde sıkılan vatandaşlar ve bankalardan kredi çekerek ailesiyle beraber kafa dinleme amaçlı tatil yapmak isteyen yurttaşlar, bankaların uygun ödeme politikaları ve geri dönüşümlü taksit ödeme imkanlarından yararlanarak tatil yapma imkanı elde edilebilir.
 

Editör: Wan Haber