Migros Sanal Market iş başvurusu nereden nasıl yapılacak? Koronavirüs sonrası verilen yoğun siparişleri yetiştirmek için Migros Sanal Markete 1000 yeni personel alınacak. Peki bu personeller neye göre alınacak? Migros Sanal Markette işe başlayacak kişiler ne iş yapacak? Peki Migros Sanal Market iş başvurusu nasıl yapılır! Ayrıntılar haberimizde...

Migros, Sanal Market için 2 haftada 1.000 yeni işe alım yapacak. Migros İnsan Kaynakları departmanından yapılan duyuruda "Üniversitelerin tatil edildiği ve pek çok işletmenin hizmete kapandığı bu geçici dönemde, iş ihtiyacı olan vatandaşlarımıza çağrı yapıyor, bu önemli görevde bizimle birlikte yer alacak çalışma arkadaşları arıyoruz" denildi. Yapılan haberler sonucunda Migros sanal market iş başvurularının ne zaman ve nasıl yapılacağı merakla araştırılıyor. 

MİGROS SANAL MARKET İŞ İLANI

Migros İnsan Kaynakları departmanından yapılan duyuruda, şu ifadelere yer verildi:

"İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde, biz gıda perakendesi çalışanları, yalnızca müşterilerimizin günlük hayatlarını devam ettirebilmesi için temel ihtiyaç malzemelerini temin etmekle kalmıyor, hayatlarına dokunuyor ve her zamanki gibi ülkemize iyi geliyoruz. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlık ve güvenliği, birinci önceliğimiz.

Bu süreçte gelişmeleri ve Sağlık Bakanlığı'nın kılavuz ve yönlendirmelerini sürekli takip ederek koruyucu uygulamalara odaklanıyoruz. Üniversitelerin tatil edildiği ve pek çok işletmenin hizmete kapandığı bu geçici dönemde, iş ihtiyacı olan vatandaşlarımıza çağrı yapıyor, bu önemli görevde bizimle birlikte yer alacak çalışma arkadaşları arıyoruz. Bu dönemde başvuran tüm adaylarımızla, görüşmelerimizi online ortamda gerçekleştiriyoruz. Migros ailesi olarak, bu zor günleri de birlikte aşmak üzere yeni çalışma arkadaşlarımızı bekliyoruz."

Editör: Wan Haber