Kamu bankalarından faizsiz kredi avantajı merkez Bankası’nın faiz yükseltme kararı sonrasında faizler aldı başını gitti. Pek çok yurttaş ise düşük miktarlı gereksinimleri açısından faizsiz kredi arayışındadır. Kamu bankalarının promosyon uygulaması ile müşterilerine belirli zamanlarda faizsiz düşük meblağlarda krediyi fırsatları sunduğu biliniyor. Ücreti şu ve şartları kişiden kişiye ya da bankadan bankaya değişiklik gösterebilmektedir.

Hangi Bankalar faizsiz kredi İmkanı Tanıyor?

Kamu bankalarının faizsiz kredi avantajlarını sunduğu makalenin başında belirtilmişti.

Halkbank Faizsiz Kredi Avantajı!

Halkbank’ın kredi kartını kullanan müşterilerine özel olarak sunmuş olduğu faizsiz kredi avantajı açısından banka, kendi koşullarında müşterilerine bir sene içerisinde bir ya da 3 defa olmak üzere bildirim gösteriyor. Ücreti ise 1000 TL ile 1500 TL arasında değişiklik gösterebiliyor. Banka, tüketiciden dosya tahsil ücreti olarak ise 40 TL talep ediyor.

Ziraat Bankası Faizsiz kredi Avantajı!

Yine aynı şekilde Ziraat Bankası’nın kredi kartını kullanan müşterileri için göndermiş olduğu bildirim ile bir sene içerisinde tek sefere mahsus olmak üzere 500 TL ile 1000 TL aralığında bankanın koşullarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu sunulan kredi kampanyası açısından banka müşterilerden 20 TL'lik bir kredi masrafı tahsilini yapmaktadır.

Vakıfbank Faizsiz Kredi Avantajı!

kamu bankalarından biri olan Vakıf Bankası’nın kredi kartı müşterilerine özel bir şekilde sunmuş olduğu faizsiz kredi avantajı açısından tüketiciye önceden bildirim gelmesi gerekir. Verilmiş olan kredi tutarı ise 500 ile 1000 TL arasında değişiklik gösterebilmektedir. Vakıf bankası bu krediyi kullanılmak amacıyla tüketiciden 20 TL para talep ediyor.

Editör: Wan Haber