Huawei yeni modeli ile en ucuz 5G li telefon ünvanını Xiaomi'den geri aldı.

İşte Karşınızda Dünyanın En Ucuz 5G Destekli Telefonu Huawei Enjoy Z 5G Fiyatı Ve Teknik Özellikleri

Akıllı telefon piyasasında yeni bir rekabet oluşmakta. En ucuz 5G destekli Telefonu kim satacak? bu unvan şimdiye kadar Xiaomi'ye aitti. Şimdi firma artarda sunmuş olduğu Redmi modelleri ile bu ünvanı ele geçirmişti. Lakin aradan fazla zaman geçmeden Huawei, yaptığı ani bir hamle ile bu ünvanı ele geçirmeyi başardı. “Medya Tek” aracılığı ile piyasalarda satışa sunulan Huawei Enjoy Z 5 G fiyatı ve teknik özellikleri ile göz doldurdu.

Xiami'den Bile Daha Ucuz! İşte Huawei Enjoy Z 5G Fiyatı Ve Özellikleri

Piyasalarda satılan en ucuz 5G destekli model olan Huawei Enjoy Z 5G özellikleri ve fiyatı ile göz doldurmayı başarmaktadır. Gücünü medya tek aracılığı ile geliştiren “medyatek dimensity 800 yongası”ndan alan telefon sistemini 6 GB RAM ile desteklemektedir. 64 GB dahili depolama hafızasına sahip olan Enjoy Z 5G 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip ikinci bir versiyonu da vardır.

Full HD artı çözünürlüğünde olan bu telefon 6.50 7 inçlik LCD ekran ile gelen telefonda damla çentik tasarımı tercih edilmiş ve bu ürün Honor 10 Lite ve diğer türevlerine benzetilmeye çalışılmıştır. 90 Hz'lik ekran çözünürlüğü emme kapasitesine sahip olan Huawei Enjoy Z 5G 16 MP lik selfie kamerası ile size ve sevdiklerinize mükemmel anlar yakalama fırsatını sunmaktadır.

Telefonun arka tarafında ise dikdörtgen bir panel içerisine güzelce montelenmiş üçlü ana kamera sistemi modülü yer almaktadır. Bu mkdülde 48mp’lik kameraya 8mp’lik Ultra geniş açılı 2 MP lik Makro kamera eşlik etmektedir.

Fiyatı Ne Kadar

Huawei Enjoy Z 5G fiyatı için 238 dolarlık bir etiket fiyatı belirlenmiş bu fiyat hali hazırda en ucuz 5G telefon olma özelliğini taşımaktadır.

Editör: Wan Haber