14 Kasım İŞKUR yeni personel alımı ilanları yayımlandı. Türkiye'de kamu istihdam hizmetlerinde etkin rol oynayan İŞKUR, personel alımlarına devam ediyor. İstihdamın korunması, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini yürütmede faaliyet gösteren İŞKUR tarafından yayımlanan yeni ilanlara göre belediyelere ve üniversitelere personel alımı yapılacak.

İŞKUR PERSONEL ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvurular, İŞKUR'un resmi internet adresi üzerinden yapılacak. 14 Kasım'da başlayan başvurular en geç 4 gün içerisinde yani 18 Kasım'a kadar alınacak. Adayların başvuru yapabilmesi için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine üyelik giriş yapması gerekiyor. Sisteme giriş yapıldıktan sonra ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

 

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

 

İŞKUR PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

 

Belediyelere ve üniversitelere personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşi araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, alım yapılacak pozisyona göre ilgili belgelere sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, en az ilköğretim mezunu olmak gibi şartlar aranacak.

 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

 

İŞKUR'un 14 Kasım'da yayımladığı ilanlara göre, üniversitelere ve belediyelere alım yapılacak. Yayımlanan ilanda, Ozan Belediyesi, 1 Ekskavatör (Kazıma Ve Yükleme) Operatörü ve Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) operatörü alımı yapılacağı duyuruldu. Mehmet Akif Ersoy üniversitesi ise, 2 Soğuk Mutfak Aşçısı, 3 Sıcak Mutfak Aşçısı, 2 Aşçı alımı yapacak. www.takvim.com.tr

Editör: Wan Haber