İş Bankası öyle büyük bir kampanya başlattı ki duyanlar bankanın önünde kuyruk oluşturdu. Fırsattan faydalanmak isteyen birçok vatandaş kimlik kartları ile bankaya gittiler. Covid19 salgınıyla savaştığımız şu günlerde bankalar müşterilerini rahatlatmak adına birçok kredi kampanyaları yaparak kişileri ekonomik olarak azda olsa rahatlatmak istediler. Ama kampanyaların en büyüğünü İş Bankası sundu hem de öyle bir fırsat sundu ki görenler hemen kredi fırsatı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.


3 AY ÖDEMESİZ 100.000 TÜRK LİRASI FIRSATI…

Covid19 sürecinde azda olsa yaşadığımız ekonomik zorluktan kurtulmak için çok güzel bir kampanya sundu. Belirtilen kampanyada İş Bankası 3 ay sonra ödemeli tan 100.000 Türk Lirası paketi sunduğunu açıkladı. Kredi için başvurular başladı. Ayrıca sunulan paketin faiz aylık faiz oranı ise 1.52 olarak açıklandı.

İş Bankası sunduğu kampanya hakkında müşterilerine açıklamalar yaptılar. İş Bankasında ticari bir limitinizin olup olmamasına bakılmayacak. Mobil uygulama veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılabilecek. Yapılan başvurular hemen kontrol edilecek ve kabul edilen kredi başvuruları anında hesabınıza yatacak yattığı an kullanmaya başlayabileceksiniz, diye açıkladı.

ANINDA TİCARİ KREDİSİ ÇEKME ŞARTLARI?

En fazla 100.000 Türk Lirasına kadar kredi kullanılabiliyor.

3 ay ödemesiz, 3 yıl vade fırsatıyla,

Esnaflar veya şahıs tacirler başvuru yapabilir,

Mobil uygulama veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılabilecek,

Başvurunun saati bulunmuyor 7/24 internet üzerinden yapılabilir,

Uygulanan aylık vadelerde aynı miktarlı taksit fırsatı sunulacak,

Yapılan başvurular hemen kontrol edilecek ve kabul edilen kredi başvuruları, anında hesabınıza yatacak. Yattığı an kullanmaya başlayabileceksiniz. Haberay

Editör: Wan Haber