Bilindiği gibi özellikle de son zamanlarda koruna virüsü Türkiye’de en acı yüzünü can alarak göstermektedir. Bu nedenle de 30 Kasım 2020 Pazartesi akşamı ekranlarda kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli sıkı tedbirlerin alınmasının artık zorunlu olduğunu duyurmuştu.

Kamu kurum ve kuruluşlarından sonra bankalarda mesai saatlerinde değişikliğe gitti. İçişleri Bakanlığının tavsiyeleri ile bankalar çeşitli yeni tedbirleri mesai saatlerine uyarlamaya başladı. Bankalar bu karar gereğince artık kapılarını saat 16:00 da kapatacak.

Koronavirüste meydana gelen vaka artışlarının önünü kapatmak amacıyla salgının yayılımını azaltmak maksadıyla hükümet çeşitli tedbirleri aldı.

Kabine toplantısında alınan yeni koronavirüsü önlemleri bağlamında hafta sonları sokağa çıkma yasağı genel itibarıyla kamu mesai saatlerinin tekrardan düzenlenmesi ve 65 yaş üzeri vatandaşlar ile 20’li yaşların altındaki vatandaşlar açısından toplu ulaşımda yasak gibi pek çok alanda yeni önlemler alındı. İçişleri Bakanlığı da alınmış olan bu kararların 2 genelge ile duyurulması şeklinde kamu ile paylaştı. Peki bankaların çalışma saatleri değişti mi? Bankalar saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak? İşte konu ile ilgili merak edilenlerin tamamı ve çok daha fazlası bu makalede...

  • İş Bankası Çalışma Saatleri Başta İstanbul pilot bölge olmak üzere İş Bankası çalışma saatlerinin genel itibariyle saat 10:00 ile öğlen 12:30 arası ve 13:30’da tekrar başlamak suretiyle 17:00 kadar devam edeceği belirtildi.
Editör: Wan Haber