İş Bankası zaman zaman müşterilerine kefilsiz, gelir belgesiz bir şekilde kredi kullandırmaktadır. Kredi notu yüksek bulunan diğer bankaların tüketicilere sunduğu acil nakit ihtiyaçları açısından kolay çözüm getiren bir kredidir. Bu krediye 7 gün 24 saat boyunca başvuru gerçekleştirilebilir ve onaylanan krediler anında kullanmaya başlanabilir. Her bankada olduğu gibi İş Bankası’nda da kendi müşterilerine özel faiz oranları sunmaktadır. Bu krediden yararlanmak amacıyla çeşitli koşulların yerine getirilmesi gerekir. Tüketicilere İşbank Anında Kredi ile ilgili detaylı bilgi verelim:

İş Bank Kefilsiz Gelir Belgesiz Anında Kredi Özellikleri Nelerdir?

İsminden de anlaşılacağı üzere İşbank online uygulamaları sıklıkla kullanan müşterilerine gelir belgesiz ve aynı zamanda kefilsiz bir şekilde acil kredi kullanma avantajı sunar. Bu krediyi almak amacıyla banka şubeleri kullanılabileceği gibi aynı zamanda internet bankacılığından, banka ATM’leri ve cep şubenin kullanılması şekillerinde de kredinin kullanılması mümkündür.

Kredi başvurusu oldukça pratik bir şekilde yapılabilir ve onaylanmış krediler, 7 gün 24 saat boyunca kullanılmaya başlanılabilir.

Kredilerin Genel Özellikleri İse Aşağıda Sıralanmıştır;

  • İş Bank gelir belgesiz kefilsiz kredi bireye özel faiz oranları ile sunulmaktadır. En düşük faiz oranı % 0,99 dan başlamaktadır. Bu oran genel itibariyle banka aracılığı ile kredinin vadesine, tutarına ya da müşterinin kredi notuna ve diğer kredi bilgilerine veya müşterinin risk durumlarına göre çeşitli değişiklikler gösterebilir.
  • Bu Kredi açısından uygulanan en yüksek faiz oranı %1.69 olarak belirlenirken, banka bu oranın üzerinde çeşitli kredi faiz oranını uygulamayacaktır.
  • Bu kredinin internet bankacılığından, mobil bankacılık uygulamalarından veya banka ATM’lerinden başvuru yapılarak alınması da mümkündür.
  • Krediden bir kez olmak üzere dosya masrafı alınmaktadır. Alınacak bu masrafın tutarı kredi tutarının 5/1000’i kadardır.
  • Tüketiciler, İş Bankası’ndan 1000 TL’den 40 bin TL’ye kadar acil nakit gereksinimlerini karşılamak amacıyla kredi başvurusunu gerçekleştirebilir. 40.000 TL’nin üzerindeki tutarlar açısından banka aracılığı ile çeşitli belirlemeler yapılır ve başvuru neticesinde değerlendirilir.
  • Gerekli görülürse banka şubesine yönlendirilerek de tüketicilerin banka memurları ile yapacakları çeşitli görüşmelerin sonucunda kredi başvurusunda bulunmaları ve kareli çekmeleri avantajı sağlamaktadır.

İşbank Anında Kredi Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Tüketicilerin son 3 aylık sigorta primlerinin ödenmiş olması
  • Aylık sabit bir gelirlerinin bulunması
  • Son 6 ay içerisinde diğer bankalara olan bütün borçların gecikmesiz bir şekilde ödenmiş olması
  • Kredi notunun en az 1500 ve üzerinde olması
  • Kredi ve kredi kartı ödemelerinin aylık bazda düzenli bir şekilde yapılmış olması
  • Diğer bankalara ve finansal kuruluşlara olan borçların aylık gelirlerine göre fazla olmaması.

Yukarıda sayılan şartların eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesinden sonra İş Bankası müşterileri İş Bank anında kredi uygulamalarından pratik bir şekilde faydalanabilirler.

Editör: Wan Haber